Razotkrivena: Na snimanja je dolazila kamperom, a evo čime se zapravo vozi na nastupe posle Zvezda Granda

Tijana Kadović je jedna od učesnica koja je ostavila najveći trag na trenutno aktuelnoj sezoni “Zvezda Granda”, iako joj je za dlaku izmaklo finale. Osim po upečatljivim scenskim nastupima, Tijana će ostati upamćena i po tome što je na snimanja svih emisija dolazila luksuznim kamperom.

pak, još u prvoj emisiji, kada se među članovima žirija pokrenula polemika oko toga, kako je Aca Lukas rekao, “ima li Tijana opravdanje za sav taj luksuz”, Kadovićeva je otkrila da je za nju ovo takmičenje specijalna prilika.

– Naravno da se na ostale nastupe ne vozim kamperom. Ipak, ovdje mi je potrebna koncentracija i priprema, te tako, u želji da dam svoj maksimum, priuštim sebi taj luksuz da se osamim, vježbam i pripremim za nastup što je bolje moguće – rekla je tom prilikom intrigantna učesnica “Zvezda Granda”.

Po okončanju takmičenja, Tijana je bez problema pokazala da na nastupe po klubovima dolazi bez kampera, a tu priliku je iskoristila i da sumira utiske o samom takmičenju.

– Primijetila sam veći broj komentara, za kratko vrijeme ispod mojih “post”-ova na Instagramu, pa bih htjela da vam se zahvalim. Svima! Hvala, kako na divnim, pozitivnim riječima i podršci, tako i na negativnim komentarima. Hvala što ste u “moru” ponuđenih likova, izdvojili vrijeme da prokomentarišete baš moju malenkost. Negativne komentare vidim kao oblik katarze za one koji pišu, tako da mi je drago ako vam je bar malo lakše kad izbacite to iz sebe. Tu sam da pomognem – našalila se Kadovićeva.

(Pulsonline)

Leave a Reply