Horoskopski parovi: Ko je vaša srodna duša?

Pročitajte Šta Vam Zvijezde Poručuju – Ako Je Partner U Znaku Koji Se Slaže S Vašim Budite Sigurni Da Ste Upoznali Svoju Srodnu Dušu.

Ovan/Blizanac

Ovo je najuzbudljivija kombinacija u Zodijaku. Kada se ova dva temperamenta sudare nastaju lude avanture koje se pamte i prepričavaju cijeli život.

Bik/Rak

U pravom smislu te riječi oni su zaista srodne duše! Oboje vole komfort i veoma su romantični, pravi ušuškani znakovi Zodijaka. Vole da se međusobno njeguju i paze zbog čega čine savršenu kombinaciju.

Lav/Vaga

Dvije najveće “face” Zodijaka u kombinaciji čine savršenstvo. Oboje se brinu o svom izgledu i imaju potrebu da budu u vezi. Osim što se privlače fizičkim izgledom oni jedno drugom odgovaraju i po temperamentu, mjare jedno za drugo i prave najbolje žurke u gradu.

Škorpija/Djevica

Najkomplikovaniji i najnepovjerljiviji znakovi upravo idu zajedno jer jedino tako mogu pomoći jedno drugom da se spuste na zemlju i gledaju stvari iz malo drugačije perspektive. Njihov seksualni život je zaista na zavidnom nivou.

Strijelac/Vodolija

Dva najčudnija znaka u horoskopu, definitivno! Ovo je najnapredniji i najitneresantniji par koji stalno motiviše onog drugog da stigne do cilja. Njihovi razgovori su neopisivo zabavni i uvijek su prvenstveno najbolji prijatelji.

Jarac/Riba

Stare srodne duše horoskopa, introvertne i kompleksne. Uvijek će biti u stanju da pomažu jedno drugom da otrkiju dijelove sebe za koje nisu ni znali da postoje. Ova kombinacija uživa u jednoj velikoj i dugoj ljubavi.

Leave a Reply