Kako horoskopski znaci pokazuju da im se sviđate?

OVAN

Ovnovi ne vole da okolišaju pa ako im se sviđate, vjerovatno će vam to otvoreno i reći. Međutim, ako igraju na kartu tajanstvenosti, onda svakako obratite pažnju na manire, poput nervoznih pokreta i meškoljenja. To nisu pokazatelji da bi radije voljeli da su negdje drugdje, već da im se sviđate.

BIK

Bikovi su uglavnom tradicionalni tipovi, pa ako mu se sviđate, on ili ona će vam se udvarati na neki tradicionalan, možda i starinski način. Pitanja poput koja vam je najdraža boja, hrana ili cvijeće, znači da planiraju da vas izvedu.

BLIZANCI

Blizanci spadaju u grupu koketa čiji su umovi uvijek budni i aktivni, a vole da razgovaraju sa svima koje upoznaju o najrazličitijim temama. Ali kako prepoznati da u vama vide nešto više od neobaveznog flerta? Najbolji znak za to jeste ako vas osim uobičajene konverzacije zapitkuju i intimna pitanja.

RAK

Rakovi su orjentisani uglavnom na porodicu pa ako počnu prema vama da se ponašaju empatično, onda je to dobar znak da ste im zapali za oko. Ako se postave zaštitnički, to je još jedan znak da im se sviđate. Ali ako vas pozovu da se upoznate sa njihovom porodicom, to je gotovo siguran znak da vas vide kao potencijalnog partnera.

LAV

Lavovi vole dramu pa kako onda prepoznati da veliki spektakl koji pripremaju uključuje iskrena osjećanja prema vama, a ne samo poziranje? To ćete sigurno znati ako se odreknu toga da budu u centru pažnje i puste vas da sami uživate u tome.

DJEVICA

Logične i praktične, Djevice neće na sva zvona pokazati svoju ljubav nekim velikim gestom. Ako pronađu vremena i pitaju vas za vaša osjećanja ili ih sami izraze u četiri oka i opuste se u vašem društvu, to je dobar znak da postoji nešto više.

VAGA

Životi Vaga su izbalansirani i iskreni i oni prema tome imaju lagodan stav. Pa kako onda da znate jesu li samo pristojni ili im se zaista sviđate? Najbolji pokazatelj je ako vas puste u svoj svijet i pozovu vas na romantično druženje.

ŠKORPIJA

Da vas je Škorpija primijetila na radaru znaćete ukoliko zuri u vas sa druge strane prepune prostorije. Njihov intenzivan pogled učiniće da se osjećate kao da ste sami u prostoriji. Škorpion može biti hladan u početku, ali neće trošiti vrijeme na bezvezne razgovore ni sa kim za koga nije zaista zainteresovan.

STRIJELAC

Strijelci su društveni i otvoreni pa je njihovo pretjerano prijateljsko ponašanje lako zamijeniti za nešto više. Vrijeme koje provode u društvu im je dragocjeno pa ako se nađu sa vama više puta u jednoj nedjelji, koja je vjerovatno zatrpana, to je dobar znak da ste ih osvojili.

JARAC

Jarac uvijek skriva karte koje drži u ruci pa može da bude teško da se odredi da li je zainteresovan. Ako se njihova stroga spoljašnjost slomi u vašem prisustvu i ako kradu vrijeme, naprimjer od posla, da bi vas ugurali u svoj prenatrpani raspored, vjerovatno u vašoj vezi vide romantičan potencijal.

VODOLIJA

Vodolije razmišljaju izvan uobičajenih okvira pa nabacivanjem tradicionalnih ideja možete jedino da budete izbačeni kroz prozor. Ako se svidite Vodoliji, on će vas čas provocirati, čas započinjati duboke intelektualne razgovore.

RIBE

Dobra vijest je ta da Ribe nije teško pročitati. A još bolja da jednom kada se svidite Ribama, obasipaće vas pažnjom. Moguće je da dobijete pjesmu ili portret koji su sami nacrtali.

Leave a Reply