Koji je vaš dan u nedjelji?

Svaka od pet planeta horoskopa, plus Sunce i Mjesec, utiču na nas. Sedam dana u nedelji su dobili imena po tim planetama, tako da svaki dan u sedmici ima određeno značenje. Vaš specijalan dan je onaj dan na koji ste rođeni. U svakom slučaju – iskoristite najbolje što možete svaki dan u nedelji.

 

Nedelja – dan Sunca
Ovo je dan pogodan za plemenita djela, kada treba da pokažete ljubaznost i velikodušnost i da pokušate da budete bolja osoba – onakva kakvu vaš znak Sunca zahtijeva od vas.

Ponedjeljak – dan Mjeseca
Dobar dan za društvene i poslovne kontakte, ali i za kontakte sa porodicom i prijateljima. to je dan kada treba da se s poštovanjem odnosimo prema vlastitim emocijama, zato što se ništa brže ne mijenja od Mjeseca i naših emocija.

Utorak – dan Marsa
Tog dana dobijamo dodatnu snagu i energiju. Dobar je za početak nečega, za savladavanje prepreka. Ne upadajte u smiješne konflikte, zato što do njih lakše dolazi ovim danom.

Srijeda – dan Merkura
Odličan dan za intelektualne poslove, za introspekciju, za učenje, pisanje, čitanje… Takođe, i za komunikacije svih vrsta, preko interneta, telefona, za slanje mejlova…

Četvrtak – dan Jupitera
Jupiter, kao kralj planeta, pogoduje rješavanju krupnih problema. Uz pomoć pozitivnog stava možete postići mnogo.

Petak – dan Venere
Tog dana se završava radna nedelja za mnoge, i počinje vikend. Završite radnu nedelju taktično i na sopstveno zadovoljstvo, i radujte se vikendu. Ovo je odličan dan za ljubav, nježnost, romantiku…

Subota – dan Saturna
Saturn spriječava da stvari izmaknu kontroli. To je dan kada treba da usporite svakodnevni tempo, da se pozabavite nekim detaljima za koje nemate vremena preko nedelje.

Leave a Reply