STIGLI GLASOVI: Kristinu Kiju Kockar PROGLASILI pobednicom, a evo šta ĆE BITI VEČERAS!

Posle Slobine rođendanske zabave na kojoj su se svi Zadrugari opustili jer su shvatili da će prespavati još jedno veče u rijalitiju i učestvovati u trci za jednu od nagrada.

Na kraju večeri novi mikrofon koji je dobio na poklon uzeo je Sloba i krenuo da peva. Svi ukućani su ostgali raspamećeni od njegovog glasa i pevanja. Do pred zoru, kada se žurka završila.

Očigledno, Kija je bila lepo raspoložena i pričala je u dvorištu sa Slobom i novinarom Milanom. Objašnjavala je situaciju kako je kupila slobi Soni Plejstejsn i kako je taj poklon trazila od drveta.

Za to vreme, Luna se izolovala i plakala u izolaciji. U jednom momentu, Sloba se setio Lune i pitao ostale ukućane gde je, da bi je posetio. Njihov susret nije bio baš nešto emotivan, imajući na umu da mu je bivša devojka plakala ispred njega. Sloba je sve to iskulirao, pitao je nekoliko pitanja, Luna je nastavila da plače, a Sloba je izašao da polako čeka večerašnje finale.

Majka Slobe Radanovića je mislila da će sa svojim poklonima uticati na to da se on i Luna pomire, ali do toga nije došlo. Izgleda da ipak Sloba i dalje voli Lunu Đogani.

Leave a Reply