10 stvari koje mu možeš reći umjesto: „Volim te.“

Volim te, volim te, volim te! Ova rečenica ponekad se toliko izgovara da počinje gubiti na značaju. Osim ljubavnih gesta, koje su nam i dalje najdraže, postoji još mnogo načina kojima mu možemo dati do znanja koliko nam znači, a evo i nekoliko ideja.

1. Tako si prokleto zgodan.

Ova rečenica govori: „Toliko si mi seksi da ne postoji riječ koja te dovoljno dobro može opisati.“

2. Svakim sam danom sve više zaljubljena u tebe.

Ova mu rečenica daje do znanja da ga nikad nećeš voljeti dovoljno, a niti „previše“.

3. Nasmijao si me do suza.

Muškarci obožavaju kad znaju da vas mogu nasmijati, a pogotovo toliko da će vas sljedećeg dana boljeti trbušnjaci. Daj mu do znanja da nisi zaboravila da te nitko ne nasmijava kao i on.

4. Volim tvoje tijelo.

Zna da ga voliš, no daješ li mu do znanja da i dalje poludiš za njim kad pogledaš u njegovo tijelo? Gledajte ga, dirajte i radite što god želite – njemu će to biti veliki kompliment.

5. Mrzim sve danas, ali tebe i dalje podnosim.

Nedostatak komplimenta ponekad je i najbolji kompliment. Kad razmislite, ova rečenica govori mnogo. Jednog bi dana svi voljeli imati nekoga koga volimo čak i kad nam se sruši cijeli svijet.

6. Volim te gledati kako trčiš/držiš govore/sviraš/crtaš.

Budite najveća podrška svome partneru i dajte mu do znanja da uživate u njegovom radu. To će mu dati do znanja da se vaši osjećaji prema njemu nisu promijenili od prvih trenutaka.

7. Volim pričati, ali i sjediti u tišini s tobom.

Razgovor je sasvim normalan oblik komunikacije koji svakodnevno vodimo, ali je tišina nešto na čemu se radi. Kažu da je prava veza ona u kojoj nam je ugodno s partnerom i u potpunoj tišini.

8. Izgledaš i bolje nego kad sam te upoznala.

Ako vas voli, on svakodnevno nastoji izgledati dobro za vas i, iako je sad stariji nego što je bio u trenutku kad ste se upoznali, to ne znači da vam nije jednako (a možda još i više) privlačan. Dajte mu to do znanja.

9. Volim to raditi.

Nemojte se zaustavljati na misionarskoj pozi u zauvijek klasično voditi ljubav. Jasno i glasno mu recite što želite i volite u krevetu i ne bojte se izgovarati prljave riječi. Seks je važan segment u svakoj vezi i bitno je da mu oboje pridajete dovoljnu količinu paženje.

10. Prokleto te volim.

Pokušajte izgovoriti ove riječi i osjetit ćete njihovu snagu i moć. Teško ih je usporediti s ičime, ali jasno opisuju vaše osjećaje.

Leave a Reply