DOKAZAO MI JE DA NEMAM ZA ŠTA DA SE BORIM: Luna Đogani teška srca priznala: Sloba je… (FOTO)

Modna blogerka Luna Đogani u rijaltiju “Zadruga”, u kojem se zaljubila i ušla u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, osvojila visoko drugo mesto, odmah iza prvoplasirane Kristine Kije Kockar, zakonite supruge Pinkove zvezde. Posle devet i po meseci smeha, borbe, suza i mnogo čega, blogerka priznaje da su joj osećanja pomešana i da ne može jasno da definiše u kako se, zapravo, oseća nakon što se sve završilo.

– Nemam konkretnu emociju koju bih izdvojila, osećam se kao da sam u svemiru – čudno i izgubljeno. Valjda će biti bolje – rekla je Luna, koja je neizmerno srećna zbog toga što je konačno ponovo sa svojom porodicom, koja ju je podržavala tokom svih prethodnih meseci.

– Mnogo mi je značila podrška porodice kada sam izašla, bila sam baš srećna. Iskreno, nema ničeg lepšeg nego kad vidiš porodicu svoju, vratiš se u svoj stvarni život i to je nešto što nema cenu – kaže Luna.

Lunu smo, takođe, pitali i kakva je trenutno situacija na emotivnom planu.

– Tu se apsolutno ništa ne dešava. Bukvalno ništa – priznala je Luna, koja trenutno nije ni u kakvim odnosima sa Slobom Radanovićem, sa kojim je bila prethodnih meseci. Iako su se nekada kleli u njihovu ljubav i pravili ozbiljne planove za budućnost, sve to je palo u vodu.

Jednostavno, ne vidim poentu u tome, ne vidim borbu. Razočarala sam se jer se za mene nije borio kao lav, šta smo sve uradili i bili na stubu srama… On je odustao od nas i pokazao da apsolutno nemam ni ja za šta da se borim – priznala je Luna za Pink.rs.

Kada smo je upitali kako bi reagovala kada bi je Slobodan posle svega ponovo pozvao, Luna je priznala da bi na poziv odgovorila, ali da to ništa ne bi promenilo.

– Ništa, pričala bih normalno sa njim, ali to bi se završilo – kaže Luna, koja u ovom trenutku ne vidi šansu da se stvari, što se tiče njenog i Slobinog odnosa, poprave.

– Mnogo bi morao da učini, ali mislim da nije spreman, da nije dovoljno jak za takve stvari – iskrena je Luna.

Večeras odgovara na pitanja gledalaca

Luna Đogani večeras će biti gošća specijalne emisije “Zadruga – Narod pita”, u kojoj će sumirati utiske iz “Zadruge”, detaljnije govoriti o svom odnosu sa Slobom Radanovićem, ali i imati priliku da uživo komunicira sa gledaocima Televizije Pink, koji će joj postavljati pitanja!

Budite večeras uz portal Pink.rs i Televiziju Pink i pitajte Lunu sve ono što vas je zanimalo u proteklih devet i po meseci!

(Pink.rs)

Leave a Reply