“OTKAČENOJ” KARLEUŠI SVE PUCA: BACILA SE PREKO STOLA, A ZATIM SE DESILO OVO…

Nakon nastupa Edis Hadžić iz Sarajeva u Zvezdama Granda usledila je bura komentara od strane žirija.

Kareluša nije više mogla da slusa i bacila se preko stola da pkaze kako su svi komentari suvisni.

Ono sto se desilo nije ni sama ocekivala…pukle su pantalone…, a reakcija Ace Lukasa oduševila sve prisutne.

Pogledajte video u nastavku: VIDEO

elena Karleuša Tošić je srpska pop-folk pevačica i jedna od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima je opravdala nadimak „mala od skandala“ koji je dobila na osnovu istoimenog hita. Važi za osobu koja nema dlaku na jeziku pa često dolazi u sukob sa kolegama. Rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu.

Jelena je jedino dete poznate radio-novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Roditelji su je čuvali kao malo vode na dlanu i veoma im je zahvalna na bezbrižnom detinjstvu koje su joj pružili. Iako su se razveli kada je pevačica bila mala, još dugo su svi živeli zajedno pa nije bila uskraćena za odrastanje u toploj, porodičnoj atmosferi. Bila je veoma nestašna devojčica, volela je da se penje po drveću i da brzo vozi biciklu.

Smatrala je da ima natprirodne moći, a ni dan-danas joj nije jasno kako prilikom mnogobrojnih vratolomija nije slomila neku kost. Želela je da otvori azil za napuštene pse i mačke o kojima bi brinula. Pošto je Jelenin otac instruktor nautičkih sportova, rano je počela da trenira skijanje na vodi i ronjenje.

Išla je na razne ekspedicije širom Jadrana i proučavala prelepi podvodni svet. U gostima nikada nije brukala roditelje, niti se ponašala razmaženo zbog čega su bili veoma ponosni na nju. Više je volela da bude u društvu starijih osoba sa kojima je razgovarala, dok joj njeni vršnjaci uopšte nisu bili zanimljivi.

Tvrdi da se među njima osećala kao vanzemaljac u kokošinjcu što objašnjava svojim koeficijentom inteligencije koji je na testu iznosio 153.

Leave a Reply