CRNI ČOVEČE DA LI JE REALNO DA SI OVO URADIO? Gagija Đoganija optužuju da je pokazao isti simbol kao Šaćiri – ORLA!

Provokacija ili slučajnost?

Koliko Zadruga traje i posle Zadruge dokazuje to što fanovi njenih učesnika i dalje pomno prate svaki korak ne samo učesnika, već i članova njihovih porodica.

 

Naime, internetom kruži skrinšot jednog lajva Gagija Đoganija na društvenim mrežama na kome se jasno vidi da denser rukama pokazuje dvoglavog orla, kog je reprezentativac Švajcarske albanskog porekla, Đerdan Šaćiri, pokazao na utakmici koju je igrao protiv Srbije u dresu pomenutog tima.

 

Provokacija ili slučajnost?
Provokacija ili slučajnost?FOTO: PRINTSCREEN

Mi samo prenosimo ovim putem za šta Gagija društvene mreže ozbiljno osuđuju, ali mi nismo videli ovaj njegov “lajv” na instagramu i ne znamo o čemu se radi, tačnije zašto je Gagi pokazao ovako nešto. Veoma je moguće da je igrao i da je i trenutku imao takvu gestikulaciju rukama, pa su zlonamerni odmah napravili sliku i napali Đoganija.

 

S obzirom na to da se ovo protumačilo kao čista provokacija upućena na adresu Srba, fanatici Zadruge su verovatno pogrešno protumačili ovaj Gagijev gest naročito ako se povedemo time da je Gagi najpopularniji denser 90-ih koji i dan-danas često pokazuje svoje igračke sposobnosti.

 

Pošto je u pitanju samo jedna slika, naravno, ne možemo da sudimo. To ćemo ostaviti vama. Možemo samo da konstatujemo da je za pokazivanje svog igračkog umeća izabrao pogrešan trenutak.

(Espreso.rs)

Leave a Reply