KARLEUŠA BRUTALNA PREMA KRSTAJIĆU: Evo kako je pevačica isprozivala selektora Srbije posle poraza od Brazila!

Fudbaleri Srbije su ostali bez podviga na meču protiv Brazila, pošto su u poslednjem kolu grupe E Svetskog prvenstva poraženi sa 0:2. Nemanja Matić, jedan od najiskusnijih reprezentativaca, bio je razočaran zbog eliminacije, te je poručio da razmišlja i o povlačenju iz nacionalnog tima.

– Pružili smo dobar otpor Brazilcima, znali smo njihove kvalitete, ali nismo mogli da igh zaustavimo u pojedinim situacijama, ali dobro, imali smo svojih šansi i polušansi koje nismo iskoristili. To takve ekipe kažnjavaju – rekao je Matić.

Osvrnuo se i na nastup Srbije u Rusiji.

– Što se tiče celog Mundijala, pre svega mi je drago što smo vratili Srbiju na svetsku mapu, što se ponovo čuje za nas i što možemo da branimo bolje svoj zemlje na ovako velikom takmičenju. Jedino žalimo za drugim poluvremenom protiv Švajcarske, kada smo morali da odigramo bolje. Ne da nismo dali sve od sebe, nego smo morali pametnije.

Možemo da se pogledamo u oči, dali smo svoj maksimum, odavno nije bila ovako profesionalna grupa, sve smo podredili uspehu reprezentacije. To nije bilo dovoljno za prolaz, ali bitno je da smo vratili Srbiju na fudbalsku mapu sveta.

Zatim je dao izjavu koja je šokirala celu zemlju.

– Prvo da se odmorim, odigrao sam oko 60 utakmica, ispražnjen sam emotivno i fizički. Videćemo, razgovaraćemo, ne volim da kalkulišem. Ukoliko osetim da ne budem mogao da pružim maksimum, povući ću se – ispalio je kao iz topa Nemanja Matić.

Leave a Reply