Fotografija koja je zgrozila mnoge: Pogledajte s kim je za Srbiju navijao Vučićev sin…!

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio da njegov stariji sin Danilo, koji je bio na utakmici Svjetskog prvenstva u Rusiji Srbija – Kostarika u društvu osuđivanih osoba, nije učinio ništa loše.

Odgovarajući na pitanja novinara u Pančevu, predsjednik Srbije je rekao da njegov stariji sin Danilo nikome nije učinio ništa nažao i dodao da ne zna kako da mu objasni zbog čega se protiv njega, kako se izrazio, vodi hajka u pojedinim medijima, piše “Jutarnji“.

– Nikome moj sin nije ništa ukrao, niti nažao učinio. Za razliku onih čija jedna obitelj ima 100 milijuna eura bogatstva. Kriv je što je platio kartu u ekonomskom razredu, za razliku od tih lopuža koje putuju poslovnim razredom do New Yorka i kartu plaćaju 5.000 eura. Nemojte njegove slike tražiti, imam ja svoje slike puno gore da vam pokažem… Ali oni ne znaju što će, jer sam im oduzeo mogućnost da kradu, jer dovodim tvornice, jer radim šest puta više nego moji prethodnici, rekao je Vučić.

Vučić je to novinarima rekao nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se njegov stariji sin nalazi između nekoliko vođa navijača Partizana osuđivanih za teška kaznena djela, između ostalog i ubojstvo navijača Partizana Ivana Perovića.

Kako je otkrio portal Krik, srpska mreža za istraživanje kriminala i korupcije, Danilo Vučić bio je u društvu Milana Krasića (lijevo zaokružen žutom bojom), člana Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“, čovjek koji je prvobitno osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva Ivana Perovića 2011. No, presuda mu je poništena pa čeka novo suđenje.

Desno, također zaokružen žutom bojom je Aleksandar Vidojević, poznat i kao Aca Rošavi. Riječ je također o osobi sa podebljim kriminalnim dosjeom i jednom od članova nekadašnje kriminalne ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi. Vidojević je inače član skupštine nogometnog kluba Partizana kao predstavnik navijača.

Prema saznanjima, sve spomenute osobe su otputovale čarter letom u Samaru, a na istom letu su bila i dva ministra Vlade Srbije.

Vučić je još rekao da mu nije lako objasniti svom sinu zbog čega su ga napali jer je išao navijati za Srbiju i što je stajao tri mjesta od nekog, iako čak i ne navija za Partizan.

Vučić je dodao da možda nije uvek najbolji brat i otac, jer ne provodi dovoljno vremena sa svojom obitelji, ali da neće dozvoliti da se vodi hajka protiv njih.

Aleksandar Stanković, poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je prije dvije godine, a bio je poznat kao jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji.

Iskoristio je hapšenja mnogih viđenijih „grobara“ zbog ubojstva francuskog navijača Bricea Tatona, ali i sukob „Alkatraza“ i „Zabranjenih“ na tribini, da postane vođa navijača partizana. Upravo je on organizirao grupu koja je upala u prostorije dužnosnika kluba i od njih zatražila ostavke. Nakon sastanka čelnika kluba, donesena je odluka o kolektivnoj ostavci Upravnog odbora FK Partizan, ali je Miloš Vazura ostao na mestu generalnog direktora.

haber.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *