Ona se kupa 5x dnevno, Ali Anabela… Evo šta je Đogani otkrio nakon prozirki da je Luna Štrokava

Đole Đogani, denser i stric Lune Đogani koja je osvojila drugo mesto u rijaliti programu “Zadruga” u kom je bila u ljubavnoj vezi sa pevačem Slobodanom Radanovićem, pa je u razgovoru sa “Pink.rs” ekipom komentarisao situaciju u kojoj je njegova bratanica.

Đogani je odmah istakao kako ga je Luna kontaktirala nakon što je izašla iz Bele kuće, dok Slobodana Radanovića nije želeo da komentariše jer kako kaže nije puno upućen u sve detalje njihove veze.

Javila mi se Luna kada je došla, zahvalila mi se na podršci, pošto sam ja njoj čestitao rođendan preko jedne video-poruke i izvinjavala se, jer nije znala da je dobila pogrešne neke informacije. Ona je čula da ja nju ne podržavam, da želim da se prezime vrati i onda kada je saznala da to nije istina, izvinjavala se. Kaže da jedva čeka da me vidi i da se lepo ispričamo – govori Đole.

Denser nije želeo da komentariše ni bivšu suprugu svog brata Gagija Đoganija i Luninu majku, pevačicu Anabelu Atijas govoreći kako još uvek nije spreman da iznese sve detalje i kako je njihovo porodično pravilo da ne komentarišu jedni druge.

– Mislim da još uvek nije vreme, bilo šta ja da kažem biće: “Vidi ga ovaj”, a ja sam javna ličnost i onda mogu da me osude. Da li mogu ja svojoj bratanici da čestitam rođendan? Pa ja sam joj stric, posle oca ja sam najbitnija stavka kod Lune – rekao je Đogani i dodao:

– Čujem i te neke komentare o tome da se Luna ne kupa… Pa Luna se kupa i po pet puta kada dođe kod mene, odakle smo mi sad ovo ili ono, odakle sada ta neka naša drugačija imena i prezimena – priča Đole.

srbijadanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *