Ogorcena sam na Kristinu: Kijina majka ne može da veruje da je stjuardesa dala novu šansu Slobi!

Dokle više?

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar kaže da joj je drago što pevač voli njenu ćerku i što bi voleo da mu se vrati, ali da ona misli da je dobio i previše šansi. Kako kaže zadovoljna je naslednicinom odlukom da se razvede, pa je poručila da taj brak treba da se okonča hteo to Slobodan ili ne.

Naime, Nadicu nije iznenadila informacija da, iako je Kristina već potpisala brakorazvodnu parnicu, njen još uvek aktuelni suprug Sloba Radanović to nije učinio te da ima tajni plan za pomirenje.

– On ne zna da li će da potpiše? Ne znate vi moju Kristinu kad zacrta nešto. Nije ljudski da se oni ne razvedu sad, volela ga ili ne. On hoće da popriča sa Kijom, ali ono svoje isto, eto on je tu da joj pomogne, uz nju je. Ma ja ceo grad znam, kome će on da pomogne? Pa mi smo njemu pomagale. On sad i pare Kijine od nagrade ne traži jer kaže da je jako dobar čovek, pa se sad eto tako pere. Dokazuje se ljudima, ma on je takav – poručila je za “Scenu” majka pobednice “Zadruge”.

– Neka Slobodan nju voli, meni se baš sviđa što je voli. Nemam ja ništa protiv, ali ono što je uradio tamo… Ja sam jako ogorčena bila na Kristinu u smislu dokle više mu daje šansu. Dokle više ga pušta?! Ona je kasnije i sama to objasnila, da je uradila to da vidi dokle on može. Meni je bilo teško. Razmišljala sam jesam li se ja to okotila pa rodila Žutu (pas iz rijalitija) da trči za Slobom, ili sam rodila kraljicu moju. Razmišljala sam šta se to desilo. Ljubav je ljubav, volela ga je pa šta sad da se radi. Ne može ni ona da pređe, vidi se da ne može. Mislim da je shvatila konačno – kaže Nadica.

Nadica je dodala da se tokom rijalitija mnogo razočarala i u Slobinu majku Draginju Radanović, i u majku Lune Đogani Anabelu Atijas.

– Svi se čude kako sam se suzdržavala da ne kažem svašta o njemu. Ma on me nije interesovao, samo sam razmišljala da moje dete dođe sebi i da bude dobro. Nisam htela da se bavim njim. Dok njegova majka moje dete toliko mrzi da ne stigne da voli svoje. Jako sam se razočarala u te majke, u Draginju a onda i Anabelu kad joj je tapšala. Pa one oženjenog čoveka žene. Gde su one otišle, negde su zalutale i izgubile se. Nisu mogle da se snađu kako treba. To je to kad se ide planski, a ne ljudski. Naravno da se izjalovi pola stvari. Neka Slobodana sa srećom mu sve, hvala mu i na ovome, samo da prestane da boli moje dete. Nadam se da će prestati brzo, mora – u dahu kaže Zeljkovićeva.

Kijina majka je poručila i da od Slobodana nema nikakva očekivanja:

– On je jako dobar čovek, nije on mene uvredio, on mi je zabio nož u leđa i boli me dok ga vadim, toliko boli. K’o što mi Kija kaže: “Mama boli me unutra, to je fizička bol”. Srce boli, ne može to samo tako da prođe.

srbijadanas.com

Leave a Reply