Kija progovorila o Stefanu Karicu s kojim se sinoc nasla u drustvu: Spomenula i Milana Stankovića i otkrila da li su u vezi!

Pobjednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar je odgovarala na sva aktuelna pitanja, a neka od njih ticala su se spekulacija koje ovih dana kruže društvenim mrežama.

Budući da su pokrenute glasine da je Kija u vezi sa pop zvijezdom Milanom Stankovićem, pitali smo je da nam objasni u kakvom je odnosu sa njim.

– Milan Stanković i ja smo samo i isključivo prijatelji, čak smo pričali i o saradnji, ali o tome još uvijek ne želim ništa da pričam. Bili smo na ručku, to je sve – rekla je Kija, koja se zatim osvrnula na glasine koje se tiču nje i Stefana Karića, sa kojim je pojedinci uporno povezuju.

– Njegov najbolji drugar je u vezi sa mojom najboljom prijateljicom, ja treba da ih vjenčam. Sinoć smo bili zajedno na proslavi, našli smo se u istom društvu, nema tu ničega! Ja nikada nisam rekla da dečka ne poznajem, znam ga iz tog društva i to je normalno. Sve ostalo su totalne gluposti. On, mislim, još uvijek ima i djevojku, a nas dvoje smo se samo našli u zajedničkom društvu – objasnila je Kija i potom dodala da se ne obazire na ovakve insinuacije.

– Mene to ne dotiče, nego mi je smiješno. Ako smo u istom društvu, ne znači da imam nešto sa tom osobom i ne znači da, kad se nađem u društvu nekog muškarca, da sam odmah sa njim! Ja znam sa kim sam, a nisam ni sa kim – razriješila je misteriju Kija.

(Pink.rs)

Leave a Reply