Nevidjeno u rijalitiju! Miki ulazi u Zadrugu 2 – a imaće posebnu ulogu! Au, kakav ugovor

Srećan on, srećni fanovi!

Miki Đuričić, koji je mnogima bio favorit proteklih nekoliko meseci, ponovo će se naći u rijalitiju od septembra, ali ne kao takmičar! Pčelar je sa čelnicima Pink televizije dogovorio saradnju koja Đuričiću potpuno odgovara, jer će u “Zadruzi 2” provoditi samo četiri sata dnevno.

– Publika je obožavala da gleda Mikija jer je mnogim učesnicima tokom boravka bio kao psiholog. Kada je pobegao iz rijalitija, gledaoci su u ogromnom broju tražili da ga produkcija vrati, ali on to nije želeo. Ipak, odlučio je da ponovo uđe tamo jer mu uslovi i novi odgovor potpuno odgovaraju. Miki je sklon tome da u sekundi odluči da preskoči ogradu rijalitija, a sada neće biti potrebe za tim jer će tamo provoditi samo četiri sata dnevno – kaže izvor i dodaje:

– U “Zadruzi” se prave dva grada, tako da će dvorište biti mnogo veće nego što je sada. Na veštačkom jezeru će biti splav, čiji će gazda biti upravo Miki. On će biti rukovodilac tog splava na kojem učesnici neće moći ništa da urade dok Đuričić ne da odobrenje. Iako neće moći da se glasa za njega, Miki je srećan jer je faktički pronašao posao za narednih nekoliko meseci. Produkcija je ispunila Mikijeve uslove, tako da će gledaoci ponovo moći da ga gledaju od septembra.

Podsetimo, Miki je samo mesec dana pre završetka “Zadruge” samoinicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan. Pčelar je objasnio da su učesnici rijalitija razlog njegovog bekstva, kao i da mu novac nikada nije bio važan.

– Jednostavno, nisam mogao psihički da izdržim tamo, ali to su neki moji životni principi. Moju muku i vaše zadovoljstvo ne može niko da plati. Novac me ne zanima, nagrade me ne zanimaju, baš kao što bi neki ljudi uradili sve za pare i novac. Nemam tolerancije više za druge ljude, plašio sam se da bih napravio glupost i morao sam da izađem. Život ide dalje – objasnio je Đuričić.

srbijadanas.com

Leave a Reply