Znam jednu tajnu koju je Kristina čuvala… Teodoru pitali ko je boljii čovjek, Kija ili Luna, njen odgovor bio je surovo iskren!

U emisiji “Narod pita” u okviru tek završene, ali i dalje i te kako popularne Zadruge, Teodora Džehverović i Maca Diskrecija odgovarale su na pitanja gledalaca. Jedno od pitanja za Teodoru ticalo se Kristine Kije Kockar i Lune Đogani, a uputila ga joj je jedna gledateljka.

Kako si mogla tako lako da oprostiš i pređeš preko onih ogavnih riječi koje je Kristina govorila i za tebe i za tvoju porodicu? To se ne oprašta, to je bilo ogavno za gledanje šta je ona tebi i tvojoj majci izgovarala – bilo je pitanje za Teodoru.

– Ja razumijem naklonost u ovom trenutku. Gospođica je izjavila da je fan Lune i Slobe, i naravno da će biti neko ko je protiv Kristine u ovom trenutku. Ja nisam tako lako prešla preko svega što je Kristina rekla, to je bilo obostrano. Čovjek si onoliko koliko možeš da oprostiš – započela je Teodora.

– Luni i Slobodanu sam i te kako praštala. Ja ne zaboravljam apsolutno ništa. Prvo sam bila osuđena jer su mnogi mislili da tražim kadar preko Lune Đogani… Bila sam stopostotno za nju, a oni su bili ti koji su meni okrenuli leđa – rekla je Teodora, a potom dodala i zbog čega je čvrsto zauzela Kijinu stranu.

Potom je Teodori bilo upućeno i pitanje šta misli koja je bolji čovjek, Luna ili Kija, na šta je bila surovo iskrena.

– Ja ću reći da znam za Kristinu jednu tajnu koju je ona čuvala zakopanu. Ne za mene, već za njenog prijatelja. Nijednog trenutka nije željela to da iskoristi. Meni je to dokaz da sam prije mogla da se povjerim Kristini, nego Luni. U tom smislu me je Kristina očarala, a Luna me je razočarala. Ne kažem da je loš čovjek, ali je bila ta koja me razočarala – objasnila je Teodora.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply