(FOTO) CECA NE ŽELI DA OVO ZNATE: Veljko objavio snimak iz vile od 2,5 miliona eura i slučajno otkrio šta kriju u dnevnom boravku!

Nije tajna kako je Ceca Ražnatović od svog supruga Arkana naslijedila silno bogatstvo. Za štošta se šuška kako je pripalo folk zvijezdi, ali ona nikada o tome nije javno govorila. Između ostalog, tu je i vila na Dedinju procijenjena 2,5 miliona eura.

Cecina vila na Dedinju koja se nalazi u neposrednoj blizini Marakane jedna je od najpoznatijih građevina u Beogradu. Vila plijeni pažnju zbog samog izgleda, ali i činjenice da u njoj živi jedna od najpopularnijih zvijezda naše estrade. Često je na ovom mjestu moguće vidjeti i pjevačicine fanove, koji se slikaju ispred iste.

Ono što je pod velom tajne jeste unutrašnjost građevine. Ceca još nikada nije dopustila nekoj novinarskoj ekipi da zaviri u svaku prostoriju vile. Iako je znala u istoj praviti editorijale za časopis, te puštala pojedine TV ekipe na slavlja, oni nikada nisu u potpunosti prikazali enterijer Cecinog doma od oko 1.000 kvadrata.

Inače, Cecin dom 24 sata čuvaju tjelohranitelji, ali to nije jedini način na koji se pjevačica zaštitila. Naime, njen sin Veljko Ražnatović je nedavno na svoj Instagram profil postavio video klip iz dnevnog boravka. On je želio prikazati kako se opušta uz muziku. Na velikom TV ekranu se vrtio spot američkog repera, a mlađahni Ražnatović je tom prilikom otkrio i još jedan detalj njihove privatnosti.

Naime, odmah iznad velikog TV ekrana koji porodica Ražnatović gleda nalazi se i manji ekran na kojem je prikaz 4 video kamere, koje bilježe sve što se dešava oko vile. Dakle, Ceca je pored tjelohranitelja za sebe obezbijedila i video nadzor, koji danonoćno bilježi ko se kreće oko njenog luksuznog zdanja, a koji posmatra u isto vrijeme kada gleda i televiziju.

Pa poslije recite da je lako biti jedna od najvećih balkanskih zvijezda kada u isto vrijeme morate gledati dešavanja na TV-u i pratiti 4 kamere koje prikazuju šta se zbiva oko kuće.

Ekskluziva.ba

Leave a Reply