NIŠKI HANIBAL LEKTOR ZAPREPASTIO SVE U SUDNICI: Optužen da je za*avio cimera pa mu MR*VOM GRIZAO UŠI, a evo kako se pojavio na suđenju i šta je rekao

” Niški Hanibal Lektor ” Marko Jovanović (28)., za kojeg se sumnja da je pre godinu i po dana ubio cimera R. Š. u zatvoru Nova Skela u Padinskoj Skeli, a onda ga sekao žiletom i grizao mu uši, pojavio se u sudnici u majici sa đavolskim znakom.

 

Jovanović je došao je u Viši sud u Beogradu u odeći sa tri šestice, simbolom koji predstavlja satanu.

 

– U sudnicu je došao kao maneken. Bio je čist, uredan i lepo obučen. Međutim, svi su bili zgroženi kada su na njegovoj majici ugledali tri šestice, koje predstavljaju đavolski znak – kaže izvor iz suda.

 

Na pitanje sudije da se izjasni u vezi sa navodima iz optužnice, koja ga tereti za svirepo ubistvo, nije bio pričljiv.

 

– Ne želim o tome da govorim. Nije reč o sukobu, niti zavisti, već o nesrećnom slučaju – kratko je rekao osumnjičeni.

Obdukcioni nalaz je pokazao da je Jovanović prvo zadavio cimera, a onda ga sekao po vratu. Na grkljanu mu je izbrojano deset posekotina.

 

– Na kraju je mrtvom R. Š. čak grizao uši. Čuvari su ga zatekli sa krvavim ustima, a ubijenom su falili delovi ušiju. Po zidovima ćelije bili su ispisani neki znaci krvlju ubijenog – objašnjava sagovornik.

 

Jovanović i R. Š. su dva meseca pre ubistva delili sobu u Kazneno-popravnom zavodu Nova Skela. Incident se dogodio tokom noći 21. decembra 2016. godine.

 

Neposredno posle zločina, zatvorenici su rekli da je žrtva nekoliko dana zaredom fizički i psihički maltretirala Jovanovića, a navodno je i tražio od njega da ga seksualno zadovoljava.

 

– To niko od zatvorenika nije zvanično potvrdio kada su saslušavani o ubistvu. Suđenje treba da odgonetne zbog čega je Jovanović ubio cimera, da li su pre toga bili u sukobu i da li je ubistvo moglo da se spreči – navodi izvor.

 

(Kurir.rs/Alo Foto: Aleksandar Jovanović)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *