VELIKIŠOK!GLEDALISTEJEU BOLJEM ŽIVOTU: Naša sek*iglumica počela karijeruuGRČKIM PO*NIĆIMA

Srpsku glumicu Vanesu Ojdanić (59) možda ne zna veliki broj vas baš po imenu, ali malo ko se neće setiti zgodne plavuše koju smo gledali u brojnim čuvenim domaćim serijama.

Vesna je igrala, doduše, epizodne uloge u “Boljem životu”, “Srećnim ljudima”, “Porodičnom blagu”, “Žikinoj dinastiji” i mnogim drugim ostvarenjima. Možda je najupečatljivija ostala kao Majkovićeva (Taško Načić) sekretarica u “Boljem životu”.

Vanesa Ojdanić

Foto: Printscreen/RTS

Ono što je, međutim, mnogima manje poznato je to kako je Vanesa, u prvoj polovini osamdesetih, počela karijeru! Kako navodi najpoznatiji svetski filmski sajt IMDB, kao i brojne druge internet stranice, ona se “probila” snimajući – porno filmove u Grčkoj. Za te prilike je koristila pseudonime – Vanessa Danic, Vanessa Ozdanic, Vanessa Damigu…

Vanesa Ojdanić

Vanesa Ojdanić

Nazivi filmova u kojima se navodi da je glumila su – pravi hit: “Erotični patos”, “Pohotne perverzije”, “Moji poljupci”, “U Atini danas sve je očigledno”…

Kasnije se fatalna plavuša ipak okrenula drugačijim ostvarenjima, i ostavila trag u popularnim srpskim serijama. Redovne reprize su učinile svoje, te su njen lik zapazile i upamtile i mlađe generacije.

Leave a Reply