Marija Šerifović se konačno oglasila nakon koncerta u Sarajevu i poslala snažnu poruku Bosancima i Hercegovcima!

Pjevačica je rekla da su iz naše zemlje uvijek dolazili sjajni kandidati, te da joj nije jasno šta jedu mladi pjevači.

Uprkos lošim vremenskim prilikama pomjeranju koncerta sa 30. juna na 1. juli zbog kiše Marija Šerifović je održala sjajan koncert na stadionu „Koševo“.

Publika je pjevala horski, nizali su dobro poznati hitovi „Pametna i luda“,“Molitva“ i mnogi drugi. Pjevačica je iznenadila publiku i sevdalinkama uz pratnju harmonike.

U publici su bili Tifa, Deen, Adis Škaljo, Maja Čengić, raspjevana Ana Bavrka sa kolegom Adijem Bebanićem. Marijini gosti su bili Anid Ćušić i Jelena Karleuša. Na scenu je prvi izašao pobjednik „Zvezda Granda“, a pjevačica ga je najavila riječima:

– Kritikivali su me zbog podrške pjevačima iz Bosne i Hercegovine u „Zvezdama Granda“, i zamjerali mi što ih favorizujem. Međutim, šta mogu da radim kad su dolazili sjajni kandidati. Ja ne znam šta vi jedete, ali svi ste dobro pjevali. Anide, želim ti da i ti kad budeš imao godina kao ja dočekaš koncert na „Koševu“, a to je za četrnaest godina – poručila je Marija i tako oduševila Bosance i Hercegovce širom svijeta.

Poruka za Viki

Marija je testirala publiku, pa je provjerila ko je omiljeni član žirija „Zvezda Granda“. Zatražila je od publike aplauze za Acu Lukasa, Bosanca, Anu Bekutu i Viki Miljković. Kako je Marija ocijenila da je najslabiji apluz bio za Miljkovićevu, imala je poruku za kolegicu.

– Viki, čini mi se da je sudija odsvirao kraj. Naravno, šalim se. Pozdrav za našu Viki – a da li je ovim naslutila da Viki više nećemo gledati u žiriju, ostaje da sačekamo.

Karelušin stajling za infarkt

Prava euforija je nastala čim se na sceni pojavila Jelena Kareleuša. Svi telefoni su bili upereni u nju,a pjevačica je došla u stajlingu za infarkt. Providna haljinica ispod koje se vidi donji veš i nije bila baš izbor za prohladnu noć, ali Karleuši ništa nije smetalo.

Vidjelo se baš sve, a Marija se našalila da je tokom pozdrava umazala karminom, maskarom i puderom.

bhdijaspora.net

Leave a Reply