Šabanov unuk sutnuo Ceranicku

Pjevačica Milena Ćeranić ponovo je doživjela fijasko u ljubavi kada ju je prije nekoliko dana ostavio unuk Šabana Šaulića fudbaler Luka Adžić, sa kojim je bila u jednomjesečnoj romansi.

Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što se u javnost pojavila informacija da su Milena i Luka u vezi, na njega je porodica izvršila pritisak kako zbog razlike u godinama, tako i zbog njegove profesionalne karijere.

– Luku je prvo pozvao otac Ivan Adžić i rekao mu da sad nije vrijeme za zaljubljivanje, nego da treba da drži koncentraciju na treninzima i utakmicama. Nakon toga sa njim je razgovor obavila i mama Sanela, koja mu je sugerisala da je 12 godina razlike između njih ipak previše, te da se Milena bavi poslom koji nije lak i koji on zbog svoje karijere ne može da prati – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Luka u prvi mah nije prihvatao sugestije roditelja, ali poslije nekog vremena i sam je uvidio da zbog uzajamnih profesionalnih obaveza oni ne stižu ni da se čuju, a kamoli vide. On je tada odlučio da stavi tačku na vezu. Pozvao je Milenu i rekao joj da nije spreman da se vezuje i da je bolje da to okončaju dok je još početak nego kad se razviju jače emocije – završava priču izvor.

Kako dalje izvor navodi, Ćeranićka je rekla Šabanovom unuku da je ona spremna da se žrtvuje zarad njihove veze, ali da je potrebno da se oboje trude kako bi ona opstala. Tek kada je vidjela da Luka nije spreman da uloži nikakav napor kako bi ostali u vezi, navodno ni ona nije imala izbora i prihvatila je da je njihovoj ljubavi kraj.

U želji da provjerimo ove navode, pozvali smo pjevačicu, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsjećanja radi, Srpski telegraf je prije mjesec dana prvi objavio informaciju da su Milena i Luka uplovili u emotivnu vezu. Prethodno su se upoznali na jednoj privatnoj proslavi gdje je ona pjevala, nakon čega su bili u svakodnevnom kontaktu. Prvi put u javnosti pojavili su se nekoliko dana nakon upoznavanja na jednom prijestoničkom splavu, gdje su razmjenjivali nježnosti. Prije Adžića, Ćeranićka je imala turbulentnu vezu s oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem, koja se takođe neslavno završila.

(Republika.rs)

Leave a Reply