Četiri slatke devojke su pravile selfi na mostu, u sledećem trenutku on se srušio! (VIDEO)

Na slici se vide tri devojke koje poziraju na vrhu neupotrebljivog železničkog mosta i četvrta koja drži kameru i beleži taj momenat
Nesreca selfi devojke na mostu Foto: Divulgacao/Polícia Civil)
Četiri drugarice odlučile su da odu na stari železnički most i da naprave selfi. Sledećeg trenutka desila se prava katastrofa- most je propao i one su pale sa visine od 30 metara.

Jeziva saobraćajna nesreća u Sevenoj Koreji: Autobus pun turista pao sa mosta, 36 mrtvih (VIDEO)

Devojke iz Brazila starosti 15, 22 i 26 godina pretrpele su višestruke prelome na nogama, a jednoj je slomljeno i stopalo.

Kako se navodi u izveštajima, jedna strana železničkog mosta se strušila dok su devojke pokušavale da se fotografišu. Lokalni mediji objavili su njihovu fotografiju koja je nastala neposredno pre katastrofe.

Na njoj se vide tri devojke koje poziraju na vrhu neupotrebljivog železničkog mosta i četvrta koja drži kameru i beleži taj trenutak.

– Most se koristi kao pruga, mlade devojke su propale, ali na svu sreću preživele su zahvaljujući službi za hitne slučajeve – istakao je lokalni policajac Marselo Freitas.

Prema lokalnoj samoupravi, most je u nadležnosti savezne vlade u smislu njegovog održavanja i sigurnosti. Kontaktirali su Ministarstvo saobraćaja i čekaju odgovor od njih.

VIDEO Oni nisu poginuli ali su poneli titulu ultra huligana:

Play Video

(Telegraf.rs)

Leave a Reply