ISPOVEST – Žensko sam, i jako sam radoznala po pitanju…

Žensko sam, i jako sam radoznala po pitanju “obdarenosti” mojih muških poznanika, često se pitam kome je koliki, zanima me previše… ponekad uhvatim sebe kako oči same kolutaju ka njihovim polnim organima, pokušavam da ne gledam nemogu kontrolisati oči. Svakog leta na bazenima, plažama nakačim naočare za sunce i posmatram muškarcima međunožje, sećam se jednog obdarenog primetila sam da je opušten zauzimao je celu desnu stranu boxerica. Pitam se dali sam jedina zena koja gleda muskarcima u međunožje?

Upoznao sam je pre nesto vise od 6 meseci, bila je u dugogodisnjoj vezi sa momkom koji joj zadnjih par godina nista nije pruzao osim povremenog sexa. Poceli smo da se vidjamo na kafama, upoznao sam je bolje i zaljubio se jer ja bolju osobu u zivotu nisam sreo, tako neiskvarenu i dobru da nema reci da je opise. Zavoleo sam je mnogo i ona je mene. Trudio sam se mnogo, iznenadjenja, sitnice itd i ona je raskinula sa njim.

Sve sam cinio da bude srecna. I bila je, sve je bilo kao san ali njoj to izgleda nije dovoljno… Opet se pocela dopisivati, vidjati sa njim…jer kad je shvatio da ju je izgubio ulozio je 1 promil truda u odnosu na ono sto sam ja radio i to joj je bilo dovoljno da pokvari sve sto smo imali. Malo je reci da sam razocaran, nikad je necu zaboraviti al nikad necu ni shvatiti zasto.

Dodatni kutak zabave:

komicnistatusi.rs

Leave a Reply