Zvezde granda nece vise biti iste: Posvađao se sa Sašom Popovićem, ali se i njoj žestoko zamjerio i napustio žiri! Evo šta mu je prelilo punu čašu!

Iako su mnogi očekivali i nadali se suprotnom, žiri popularnog takmičenja “Zvezde Granda” od septembra se u novoj sezoni neće pojaviti u dosadašnjem sastavu.

Žiri koji smo posljednje tri godine gledali na sceni “Zvezda Granda”, a koji su činili Marija Šerifović, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, od naredne sezone koja počinje na jesen neće više biti u istom sastavu, budući da je jedan od članova navodno zbog svađe odlučio da ga napusti.

Navodno je riječ o Aci Lukasu, koji se najprije posvađao sa Jelenom Karleušom, a zatim i sa Sašom Popovićem.

Iako su bili dobri prijatelji, Karleuša i Lukas posvađali su se nakon što je ona dala izjavu za jedan nedjeljnik kako je, da je htjela, mogla ona da ima premijeru svoje pjesme na finalu “Zvezda Granda”, umjesto Ace i Milice Pavlović.

Kako saznajemo, Lukas je zbog svađe sa Jelenom ušao i u sukob sa direktorom “Grand” produkcije Sašom Popovićem, što je presudilo da donese odluku da napusti žiri “Zvezda Granda” i ne bude dio sljedeće sezone.

(Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *