Kćerku Milića Vukašinovića je ubi/la šoljica kafe!

Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana Vukašinović još uvijek ne dolaze sebi nakon što je rokerova kćerka jedinica Maja Avdibegović (35) preminula u utorak uveče, jer se navodno predozirala narkoticima.

Međutim, Milićeva žena za Srpski telegraf tvrdi da postoji mogućnost da obdukcija pokaže da uzrok smrti nije droga, već najobičnija šoljica kafe koja je u kombinaciji sa lijekovima izazvala gušenje.

– Još uvijek ne možemo da se sredimo posijle čitave situacije i mnogo nam je teško. Ne znam ni sama kako da se nosim sa svim ovim. Što se tiče obdukcije, konačni rezultati biće gotovi tek u ponedjeljak, mada izgleda da su neke druge stvari uzrok Majine smrti. Mi imamo za sada neke informacije koje su preliminarne, tako da ne znam ni sama koliko su u ovom trenutku pouzdane. Sudski vještak i tim ljudi koji je radio na čitavom procesu obdukcije rekao nam je da još uvijek nije završen čitav toksikološki nalaz, ali se pretpostavlja da je Maji pozlilo. Izgleda da su lijekovi koje je popila, a prepisani su joj od strane njenog psihijatra, burno odreagovali u njenom organizmu nakon što je popila šolju vrlo jake kafe. Njoj se toliko slošilo da je počela da povraća i tom prilikom se ugušila. I medikamente i kafu je popila u kratkom vremenskom periodu, a prethodno ništa nije jela – rekla je Suzana i dodala da je sve vrijeme uz Milića, kome je u ovim trenucima potrebna ogromna podrška.

– Milić i ja se ne razdvajamo. Trenutno obavljamo sve ono što je neophodno, a tiče se Majine sahrane, koja će se održati u ponedjeljak na groblju nadomak Sarajeva. Strašno je ovo kroz šta prolazimo i još uvijek ne mogu da dođem sebi. To je sve što za sada mogu da kažem – zaključila je Vukašinovićeva.

Inače, Maja će biti sahranjena u ponedjeljak na groblju Bare kod Sarajeva u 13.30, kada će se od nje oprostiti porodica i prijatelji. Da podsjetimo, Avdibegovićeva je već pokušala sebi da oduzme život, pa je 1. juna žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena brzom reakcijom ekipe Hitne pomoći, iako je poprilično iskrvarila. Tom prilikom je odmah prevezena je na Psihijatrijsku kliniku, gdje je podvrgnuta strogo propisanim terapijama.

(Republika.rs)

Leave a Reply