Peđa Medenica zbog brutalne tuče prekinuo nastup, Siniša Mihajlović odmah napustio klub u Budvi

Pevač je 15 minuta pre kraja nastupa prekinuo da peva, pošto je izbila neviđena tuča u klubu u kom je pevao.

Peđa Medenica prekinuo je nastup malo pre nego što je regularno trebalo da ga završi, Foto: ATA Images

Peđa Medenica prekinuo je nastup u jednoj diskoteci u Budvi, pošto je izbila opšta tuča u jednom od separea!

Naime, 15 minuta pre nego što je Peđa trebalo da završi sa nastup počelo je koškanje u separeu, a kako smo uspeli da saznamo u pitanju su bili momci iz Nikšića.

Obezbeđenje je odmah uletelo kako bi smirili situaciju, a iako je u prvi mah delovalo kako će se fizički obračun izbeći, odjednom je krenula vriska i šutiranje. Kako priča naš izvor, tuča je bila toliko strašna da je Peđa odmah prekinuo da peva, svetla su se upalila, a ljudi su grčeno stajali na svojim mestima.

– Sve se desilo oko 3.30 posle ponoći. Klub je bio pun, Peđa je stvarno napravio sjajnu atmosferu. Međutim, tuča je sve pokvarila. Bilo je strašno za gledati! U jednom trenutku je jedan muškarac bio na podu dok ga je njih petoro šutiralo i udaralo. Drugom momku je glava bila rascepana…

– Užasno je bilo! Posle nekoliko minuta uspeli su da izbace napolje problematičnu ekipu, ali se tuča nastavila i napolju – priča naš sagovornik.

– Siniša Mihajlović se sa društvom provodio u prvom separeu do Peđe i bine, ali je momentalno, čim je izbačena ekipa koja se potukla sa obezbeđenjem, napustio klub – dodaje naš izvor.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply