Neki su propali, a neki su veći šmekeri nego ikad! 7+7 srpskih sportista NEKAD I SAD (FOTO)

Razumljivo je da s godinama dolazi do promena u izgledu, a nekome to prija, a nekome ne
foto: Dado Đilas/Profimedia/Dragan Kadić
foto: Dado Đilas/Profimedia/Dragan Kadić

Kada se aktivno bavite sportom i ako ste vrhunski profesionalac jednostavno od vas se zahteva vrhunska fizička sprema, ali kada dođe do završetka karijere mnogo toga se promeni.

Neko jednostavno sa prestankom aktivnog igranja potpuno se opusti i ne vodi previše računa o fizičkom izgledu i ishrani, pa zato imamo neke bivše sportiste koji se drastično promene po završetku karijere.

Neko nastavi sa radnim navikama kao što ih je imao i kao igrač, ili jednostavno obraća i dalje pažnju na svoj izgled, pa i dalje zadrži stari izgled, a nekome jednostavno starenje prija, pa izgleda čak i bolje.

 

Mi smo odlučili da vidimo koji su se to srpski sportisti promenili u odnosu na vreme kada su bili aktivni, a koji su ostali isti ili čak izgledaju još bolje.

 

NIJE IM PRIJAO KRAJ KARIJERE

 

1. SLOBODAN BOBA ŽIVOJINOVIĆ

 

Legendarni teniser poslednjih desetak godina muči muku sa kilažom, što i sam priznaje, ali s obzirom na to da je završio karijeru pre skoro 25 godina, nije mu za zameriti. Ipak, kada pogledate neke njegove snimke sa terena videćete zašto je bio zavodnik na svetskom glasu.

foto: Damir Dervišagić

2. DEJAN SAVIĆ

 

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije od kada je prestao da se bori u bazenu, više ni ne obraća pažnje toliko na svoj izgled, ali on je jednostavno takva ličnost i takve stvari ga ne zanimaju preterano, niti opterećuju.

 

foto: Dado Đilas
foto: Reuters

3. PREDRAG SAŠA DANILOVIĆ

 

Budući predsednik Košarkaškog saveza Srbije lomio je srca devojaka širom Evrope svojim izgledom u igračkim danima. Iako i sada izgleda vrlo dobro, nemoguće je ne primetiti da se prilično promenio od recimo Atine ”95”.

foto: Dragan Kadić

4. VLADAN LUKIĆ

 

Bivši napadač, a kasnije i predsednik Crvene zvezde takođe je jedan od onih koji su se s godinama promenili. Pogledajte samo njegove fotografije tokom karijere, ali i one poslednjih godina.

foto: Fonet/aleksandar Koković

5. NENAD PERUNIČIĆ

 

Jedan od najboljih rukometaša koje je Srbija ikada imala oduvek je bio krupne i snažne građe, jer je to zahtevala pozicija na kojoj igra. I iako je igrao prilično dugo, daju se ipak primetiti određene promene kod njega.

foto: Dado Đilas

6. RATKO VARDA

 

Košarkaš koji je promenio čak 21 klub u karijeri, a igrao za tri reprezentacije često je tokom karijere menjao imidž. Ipak, ako pogledate neke njegove fotografije kada je počinjao u Partizanu i sada jasne su velike promene.

7. PERICA OGNJENOVIĆ

 

Čuveni napadač Crvene zvezde od kako je “okačio kopačke o klin” je samo jedan od mnogobrojnih bivših sportista koji je dobio koji kilogram viška.

foto: Stefan Jokić

ŠTO SU STARIJI TO SU VEĆI ŠMEKERI

 

1. ALEKSANDAR ŠAPIĆ

 

Bivši vaterpolo reprezentativac je oduvek bio jedan od najpoželjnijih srpskih sportista, a neki kažu da sada izgleda čak i bolje, iako je pre 10 godina prestao sa aktivnim igranjem.

 

foto: Marina Lopičić
foto: Filip Plavčić

2. ZORAN MIRKOVIĆ

 

Čuveni Batica deluje kao da se ni najmanje nije promenio još dok je špartao uz aut liniju terenima Serije A i i dan danas privlači ženske poglede kao što je to bilo i tokom karijere.

foto: Damir Dervišagić

3. MARKO JARIĆ

Dok je bio igrač uspeo je da oženi Adrijanu Limu, a sada posle završetka karijere i dalje važi za jednog od najpoželjnijih frajera u Srbiji.

 

foto: Saša Pavlić Koky
foto: Dragan Kadić

4. IVAN MILJKOVIĆ

 

Sa punih 37 godina i dalje je aktivan, a u odnosu na to kada je sa 18 godina debitova u reprezentaciji jedino što se promenilo jeste da je osedeo, a ista je “zverina” kao i pre 15 godina.

foto: Beta

5. SLAVIŠA JOKANOVIĆ

 

Moramo priznati da srpski trener na klupi Fulama izgleda čak i mnogo bolje nego dok je igrao aktivno. Sa izmenjenim imidžom privlači pažnju pripadnica ženskog pola i u Engleskoj i u Srbiji.

foto: AP

6. DEJAN BODIROGA

 

Ako biste recimo pogledali neku njegovu fotografiju s kraja 90-tih ili početka novog veka i sada jednostavno ne biste mogli da uočite nijednu jedinu razliku.

 

foto: Profimedia
foto: Dado Đilas

7. ALEKSANDAR SAŠA ĐORĐEVIĆ

 

Selektor Srbije važio je za šmekera dok nam je donosio medalje i pehare na terenu, a tako je i sada kada je van njega. Stajling sa bradicom od tri dana mu predobro stoji.

foto: Fonet/aleksandar Koković

(Espreso.rs)

Leave a Reply