ODUVEK VOLELA ŽESTOKE MOMKE: Prepoznajete li osobu sa vrelog asfalta sa kojim se slikala Ceca Ražnatović (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović jje povezivana sa mnogim ljudima iz kriminalnog i političkog miljea. Njen brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom je uticao na to da ima dosta veza u takvom svetu.

Povezivali su je sa zemunskim klanom, kasnije i sa mnogim političarima, predsednicima itd.

Međutim, iznenadiće vas ova njena slika od pre 15tak godina.

Da li prepoznajete osobu sa slike?

U pitanju je Nemanja Tubić Žabac koji i dan danas ispunjava stranice crne hronike.

Bivši dečko Goce Božinovske, kontroverzni biznismen Nebojša Tubić – Žabac, koji trenutno živi na Tajlandu, devedesetih godina bio je blizak sa Sandrom Meljničenko, suprugom ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

Tubić važi za jednog od poslednjih preživelih žestokih momaka s novosadskog asfalta. Pre pet godina je greškom upucan u jednom lokalu u Novom Sadu, ali je pukom srećom preživeo i ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Naravno, o Žapcu se ispredaju različite priče, a o njegovim poznanstvima i iskustvima mogu se popuniti brojni novinski tekstovi.

Svojevremeno su ga dovodili u vezu s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom i Miletom Jerkovićem. Zvali su ga Don Žuanom beogradskog asfalta, jer je bio u vezi sa mnogim lepoticama iz devedesetih. Bio je blizak sa Sandrom Meljničenko, suprugom ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

Tubić važi za jednog od poslednjih preživelih žestokih momaka s novosadskog asfalta i često je povezivan i s pljevaljskim narko-bosom Darkom i njegovim bratom Duškom Šarićem, ali i sa Sretenom Jocićem – Jocom Amsterdamom.

Leave a Reply