Otišle korak dalje: Sanja i Matora donijele važnu životnu odluku!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su prve rijaliti učesnice koje su našle hrabrost da priznaju pred milionskim auditorijumom da gaje ljubav jedna prema drugoj. Iako su se plašile reakcije njihovih najbližih i prijatelja, po izlasku iz rijalitija “Zadruga” sačekali su ih mahom pozitivni komentari.

Porodica i jedne i druge zadrugarke podržava njihovu vezu, a to je ono što im je najbitnije. Ako je suditi na osnovu fotografija na društvenim mrežama, njih dvije se ne razdvajaju. One su sada praktično otpočele zajednički život.

– Nikad nismo rekle da živimo zajedno, ali moglo bi se reći da je tako, tako ispada. Non-stop smo zajedno, Matora spava kod mene, rijetko kada ide u Železnik. Moglo bi se reći da živimo zajedno – otkrila je Sanja za Pink.rs i dodala da se Matora kao i uvijek zaštitnički ponaša prema njoj i da je pravi džek.

Stankovićeva dodaje da često posjećuje i Matorine roditelje koji je prosto obožavaju i sa njima ima odličnu komunikaciju.

– Njena majka me obožava, jedva čeka kada ću da dođem kod njih da ogovaramo Jovanu. Teta Ana uvijek voli da je kritikuje kod mene, da bih ja pokušala možda nešto da promijenim, a moja mama je došla tu sa očuhom, dovela mi je psa. Sve je super – rekla je Sanja.

Da podsjetimo, Sanja i Matora su proslavile deset mjeseci svoje ljubavi i jedna drugoj priredile iznenađenje. Dok je Matora Stankovićevoj ostavila poklon u stanu, ona je nju izvela u restoran.

Leave a Reply