EVO KAKO SE NAMEŠTA LOTO U SRBIJI: Milioni gledalaca videli su sve (VIDEO)

Gledaoci su svojm očima mogli da vide u direktnom prenosu kako na ekranu izlazi broj koji još uvek nije izvučen iz bubnja.

Nekoliko miliona Srba, kao i igrača u susednim zemljama večeras su bili svedoci sumnjivog izvlačenja brojeva u igri na sreću Loto, Državne lutrije Srbije! Reč je o 59. kolu, koje je večeras izazvalo sumnju da je reč o nameštaljki!

Gledaoci su svojm očima mogli da vide u direktnom prenosu kako na ekranu izlazi broj koji još uvek nije izvučen iz bubnja! Konkretno, posle prva tri broja (4,33,12) izvučen i je broj 27, ali se na ekranu pojavio i broj 21, koji je zapravo izvučen tek kao peti u nizu.

To nije bilo sve. Dodatni razlog za sumnju da ovo izvlačenje nije u potpunosti regularno, daje i ponašenje voditeljke koja je sve vreme bila zbunjena i nije uspela da uđe u trag redosledu kojim su brojevi izvučeni.
Najbolje je da pogledate i procenite sami…

– Ne znam ko je odgovoran za ovo, ali neko bi trebalo da istraži šta se dešava i da li neko hiljade građana ove zemlje koji igraju loto vuče za nos – rekao je Željko Jovanović, jedan od mnogih čitalaca koji su nam se sinoć javili ogorčeni nelogičnošću tokom izvlačenja. Inače, „sedmica“ sinoć nije izvučena, kao ni loto džoker ni loto plus.

Vladimir Đukanović, bivši predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije, izjavio je sinoć za Kurir da ne postoji mogućnost nameštanja igre putem kuglica, već da je najverovatnije u pitanju greška.

Leave a Reply