Boba Zivojinović: šta zaista mislim o snajki Aleksandri! Istina o mom I Breninom braku I odnosu sa Sašom Popovićem!

Svadba godine prošla je bez greške, a osim mladenaca, najviše je odahnuo glavni organizator Slobodan Živojinović, koji je najveći broj pohvala dobio za vrhunski meni budući da je sam sastavljao jelovnik i kontrolisao kvalitet hrane.

Nije mi krivo što su Filip i Aleksandra odlučili da ne žive sa nama u kući, naprotiv, drago mi je“, kaže Boba, i objašnjava: „Svako treba da ima svoju privatnost i ako oni smatraju da im je dobro u stanu, mi smo tu da ih podržimo kao porodica. Sada kad sam oženio najstarijeg sina, idemo redom, jedan po jedan. Iskreno, ja jedva čekam da postanem deda, a i Filipova majka Zorica se raduje unučetu. Normalno, i Brena će biti baba. Ma svi mi jedva čekamo unuče. Mislim da je malo porodica kakva je naša, mi se držimo zajedno, mi smo tim i kod nas važi – svi za jednog, jedan za sve.“

Kako kaže, njegov i Brenin najvažniji cilj bio je da izvedu djecu na pravi put i smatra da su u tome uspjeli, i priznaje da sinove nije tjerao da se dokažu u sportu.

„Stefanov izbor bio je da se bavi pjevanjem. Nama je samo bilo važno da on prvo zavši koledž u Americi, što je i uradio. Završio je za tri i po godine i sada može da pjeva. Nije mi žao što mi sinovi nisu teniseri i što nisu uspješni kao ja ili kao Novak Đoković. Pa svjestan sam ja da svako ima pravo na svoj život i zato djecu treba da podržimo u onome što žele rade. Filip jeste bio državni prvak u tenisu u Srbiji i Crnoj Gori, bio je jedan od najboljih juniora, na rang-listi broj jedan, ali ne žalim što nije nastavio“, kaže Boba, koji sa Brenom planira poduži odmor.

Njihov brod već je spreman za krstarenje Sredozemljem, a svi članovi porodice su dobrodošli kad i na koliko žele.

„Mnogi su pokušali da razvedu Brenu i mene, ali mi smo zajedno već 31 godinu. Svi vi novinari imate pravo da pišete šta hoćete, ali da znate – mi smo sve jači i jači. Ne može nam niko ništa. Mi smo čvrsta porodica, volimo se i poštujemo. Mislim da u bivšoj Jugoslaviji, a i šire, ima malo ljudi koji su opstali toliko dugo i uspjeli u životu. Breni i meni nije bitno da budemo broj jedan, nama je samo bitno da trajemo i bitno nam je da smo opstali toliko godina. E po tome smo jedinstveni na Balkanu, a i šire. Sigurno da Brena ne bi bila tu gdje jeste sada da nema mene, mi radimo i funkcionišemo kao tim. Ja sam isfinansirao Grand produkciju i zaslužan sam za to gdje je Grand sada. Zato je normalno što me Saša Popović hvali. I treba da me hvali pošto sam ja napravio Grand produkciju, koja je vodeća ne samo u Srbiji, nego na Balkanu. Nadam se da Saša neće ići u penziju jer je u najboljim godinama, ali šta god odluči, mi smo tu da ga podržimo. Ako je neko zaslužio odmor, to je on. Mi smo sistem koji sam ja prvi napravio i ako on poželi penziju, mi smo tu da ga podržimo i da mu napravimo lijep ispraćaj, mada lično smatram da mu je rano za povlačenje“, kaže Boba.

(Svet)

Leave a Reply