Ivan doveo Miljanu I bebu svojoj kućI u beograd: kad je vidjela gdje živi načisto je odlijepila! Gadiš mi se! Idem momentalno u Niš!

Kada se Miljani Kulić u rijalitiju dogodila ljubav sa Ivanom Marinković, nije ni slutila da će se saga odviti ovako! Naime, nedugo nakon porođaja, bivša zadrugarka ne želi više ni da čuje za bivšeg supruga pjevačice Goce Tržan, bivšeg učesnika “Parova”… jer joj se kraj njega ostvario najveći strah.

Kako se navodi, Miksi i Željko krenuli su put srpske prijestonice ne bi li sa Marinkovićem živjeli kao porodica, ali kako Marinković nema svoj dom, opet su ih dočekala otvorena vrata rijalitija. Već po dolasku u Beograd Miljani je pao mrak na oči kada je vidjela gdje ih je doveo. Ivan je, navodi se, Miljanu i tek rođenog sina preveo preko praga ne svoje kuće, već vile “Parova” – njegove nove kuće!

Kako nije znala šta će, brzo se spakovala da krene nazad u svoj rodni grad, ali Ivan ju je uvjerio da on tu lijepo živi i da ga tu lijepo tretiraju. Poslije kraćeg ubjeđivanja Miljana je da ostane u luksuznoj vili, ali onda se dogodilo ono čega se najviše pribojavala. Scene iz rijalitija su se ponovile i napolju!

“Sram te bilo, nećeš ni bebu da prepoviješ! Gdje li mi je bila pamet kada sam s tobom dijete pravila? Gadiš mi se! Idem momentalno u Niš! Dijete više nikada nećeš vidjeti”, vikala je ona, prenosi Blic.

Ivan joj, pak, nije ostao dužan.

“Idi kući da proganjaš pjevače! A da vidim svog sina neće me spriječiti ni cijeli kordon policije, sramoto jedna! Kako me nerviraš! Bolje je i da odeš! Svašta ću ti sad reći”, nije birao riječi on.

Kako se rijaliti odvio van rijalitija, sve je bilo pušteno u etar bez njihovog znanja, a učesnici kampa tom prilikom ostali su zapostavljeni. Međutim, kada je Marija Kulić vidjela šta se dešava brzo je došla po svoju kćerku i unuče.

(Blic)

Leave a Reply