LJEKARI SU JE MOLILI DA NE ZATRUDNI: Nije ih poslušala i 9 mjeseci kasnije, desilo se NEZAMISLIVO!

Teško je ponekad misliti što će biti sa našom decom, ako se nešto dogodi nama. Srećom, za većinu od nas, to je samo prolazna misao!

Laura Kingston, međutim, rođena je sa srčanom manom. Lekari su joj savetovali da ne ostaje u drugom stanju, jer bi dete u njenom stomaku moglo biti pogubno po njeno srce.

Najpre to nije shvatala kao nešto strašno, ali vremenom, kako je njena želja za zasnivanjem porodice bivala sve jača, ovo je postala prava noćna mora!

Pre nekih 10 godina, Laura je ipak zatrudnela, očekujući siguran srčani udar nakon porođaja.

Kada se porodila, danima je živela sa tim da usled srčane slabosti ne može da ustane u toku noći i ode do sinovljevog kreveca. Njeno zdravstveno stanje bivalo je svakim danom sve gore.

Ipak je pristala na visokorizičnu operaciju na otvorenom srcu, koja je na kraju, obavljena uspešno, garantujući joj koliko – toliko normalan život u narednim godinama.

Kako život uvek pronađe put, Laura je trenutno ponovo u drugom stanju i očekuje drugu bebu. Njeno zdravstveno stanje i dalje nije na zavidnom nivou i lekari su ovoga puta još zabrinutiji da li će majčino srce izdržati.

IZVOR: atraktiva.in

Leave a Reply