Primijetio je da mu NESTAJU STVARI iz stana: Postavio je kamere, a ONDA JE PRETRNUO OD STR4HA – VIDEO

Kada je Džo Kamings primijetio da skoro svakog dana nestaje hrana iz njegovog frižidera, odlučio je da uradi nešto u vezi sa tim. Prvo je optužio svoju djevojku da je proždrljivica, ali ona je rekla da nema nikakve veze sa cijelom pričom.
Kupio je kameru i postavio je na skriveno mjesto u kuhinji. Nije dugo trajalo i pronašao je stvarni razlog za nestajanje njegove hrane.

Ovo je scena kao iz horor filma… Ispostavilo se da je u ventilacionom sistemu njegovog stana živjela nepoznata devojka niskog rasta nekoliko nedelja.

Kada je pregledao snimak, Kamings je odmah izletio napolje i pozvao policiju. Djevojka, po njegovim tvrdnjama, nije pričala dok su je odvodili iz stana, nikada je nije video ranije, a sebi je u ventilaciji napravila malo skrovište.

Redovno je jela njegovu hranu, mokrila u njegovu sudoperu i sve sklanjala za sobom vraćajući se u ventilaciju. Kako kaže, vjerovatno se uvukla u stan kroz prozor i odlučila da se tu nastani – policija mu je rekla da im nije prvi put da se susreću sa ovakvim slučajevima.

Pogledajte video:

izvor: webtribune.rs

Leave a Reply