Rani radovi: sve je snimljeno, Sanja iz zadruge u vreloj akciji s poznatim pevačem! Matora će zbog ovoga doživeti nervni slom! (video)

Za atraktivnom plavušom Sanjom Stankovic, koja je javnosti postala poznata zahvaljujuci ucešcu u rijalitiju “Zadruga”, vec mesecima unazad uzdišu muškarci širom Balkana. Njena lepota i zanosne obline mesecima su predmet komentarisanja muškaraca na društvenim mrežama, medutim, ova seksi zadrugarka svoje srce je poklonila cimerki Jovani Tomic Matoroj, sa kojom je uplovila u emotivnu vezu pred milionskim auditorijumom.

Njih dve su nedavno u “Zadruzi”, uz romanticnu muziku, poklone, suši i šampanjac proslavile osam meseci svoje veze, a romantiku bi im u tom trenutku, nema sumnje, narušio spot za jednu pesmu Vuka Moba, u kojem se Sanja sa njim valja i dodiruje u krevetu, odevena samo u provokativni donji veš.

U pitanju je Vukov spot za pesmu “Kokaina”, objavljen u februaru 2017. godine ,kada Sanja nije ni slutila da ce biti u istopolnoj vezi, a njene “rane radove” možete pogledati u nastavku:

Leave a Reply