FOTOGRAFISALA JE SINA NA IZLETU: Kada je pogledala sliku, SLEDILA SE OD STRAHA! (FOTO)

Tvrdi da nije fotošop, i da noćima ne može da spava!

Laura Votson otišla je sa decom na izlet, pa su napravili nekoliko fotografija – međutim na jednoj je kasnije spazila pravi užas!

Ona je, naime, fotografisala svoj ćerku Šarlot ,sina Bajrina i nećaka Džeka kako se penju po drvetu u šumi, ali kasnije je otkrila kako se na fotografiji nalazi još jedna osoba.

Iza Bajrina se nazire poprilično jezivo lice još jednog deteta iako je majka uverena kako u to vreme u parku nije bilo nikoga osim njih.

Iako ne veruje u duhove i paranormalne aktivnosti, Laura kaže kako joj je ova fotografija promenila mišljenje, a objavila ju je na svom Fejsbuk profilu gde je dobila veliku pažnju.

– Ovo je vrlo neobično i svi smo prestravljeni. Ćerka i ja nismo mogle da zaspimo proteklu noć jer smo bile u strahu. Suprug je radio noćnu smenu i bile smo same i u strahu da nas nije pratio kući. Ljudi su mi preko Fejsbuka pisali da mole za nas – ispričala je ona za Miror.

– Nisam verovala u ništa takvo dok nisam videla sama – ističe.

– Deca su odlučila da se popnu na drvo i ja sam ih fotografisala. Nikoga nije bilo iza njih sigurna sam. Optužuju me da sam to napravila u fotošopu, ali ni ne znam kako se to radi. Neki nagađaju kako je to duh dečaka koji se utopio u blizini pre nekoliko godina – ispričala je ova prestravljena majka.

IZVOR: (Espreso.rs/Večernji.hr)

Leave a Reply