NAČISTO POLUDEO: Razlupao sopstveni mercedes od 150.000 evra jer nije prošao tehnički servis!

Čovek je zaista izgubio svaku trunčicu strpljenja i pažnje jer sigurno nije lako uzeti palicu iz svog golf seta, pozvati lokalnu televizijsku ekipu, i – u potpunosti uništiti luksuzni superauto

Kada kupite automobil koji košta više od 150.000 evra, poslednja stvar koju očekujete je da će vam se pokvariti u najkraćem mogućem roku. Ali, upravo se to dogodilo vlasniku Mercedesa S63 AMG-a iz Gvankjua u Južnoj Koreji.

Čovek je zaista izgubio svaku trunčicu strpljenja i pažnje jer sigurno nije lako uzeti palicu iz svog golf seta, pozvati lokalnu televizijsku ekipu, i – u potpunosti uništiti luksuzni superauto.

Mora da je sebi rekao: ‘Dosta je dosta.’

Navodno je imao problem s gašenjem automobila. Nakon što je preuzeo svoj superluksuzni S63 AMG i napravio par krugova, primetio je da vozilo ima fatalnu grešku. Čak mu se četiri puta ugasio.

Vratio se u salon na servis, ali zaposleni nisu uspeli da pronađu problem u automobilu.

Kada se njegov auto ponovo ugasio dok je vozio svog petogodišnjeg sina i trudnu suprugu, zatražio je od prodavaca da mu daju potpuno novo vozilo, kako je bilo dogovoreno s direktorom salona. Međutim, direktora nije bilo taj dan, i vlasnik Mercedesa je – ‘pukao’.

Parkirao je S63 AMG ispred luksuznog salona i krenuo da ga uništava. Nakon što je snimak demoliranja automobila postao viralan po objavi jednog od prolaznika, u celu su se priču uključile i televizijske kuće zatraživši vlasnika da za potrebe snimanja još malo izudara auto.

Za sada nema informacija da li mu se Mercedesov salon javio oko zamene auta.

Leave a Reply