Porodila se Jovana Jeremić: voditeljka parova r0dila kćerku političaru I dala joj predivn ime!

Voditeljka Happy televizije je rodila djevojčicu kojoj su roditelji dali ime Lea. Kako “Alo” saznaje, mama i beba se dobro osjećaju. Jovana Jeremić je dobila spinalnu anesteziju, tako da je sve vrijeme bila svjesna porođaja.

Lea je na rođenju imala 3 kilograma i 100 grama, a dugačka je 51 centimetar. Jovana nam je otkrila da je malena Lea ista mama.

“Liči na mene, opajdarena je, neće joj trebati miraz. Ona je moja pobjeda u životu. Nijedna diploma, nikakva popularnost ne mogu da se mjere s ovim osjećajem. Ona je moja životna pobjeda i kruna svega što sam do sada postigla. Kada se oporavim idem još brže, jače i bolje u budućnost sa mojim mužem i mojom bebom”, rekla je Jovana za “Alo!”. Jovanin suprug Vojislav Milošević ne krije koliko je sretan što je po drugi put postao otac.

“Presretan sam što sam postao otac po drugi put sa ženom koju volim najviše na svijetu. Spreman sam da pomognem Jovani u oporavku od carskog reza i odgajanju djece i biću nosilac u vaspitanju djece. Volim Jovanu najviše na svijetu”, rekao je Vojislav za “Alo!”.

(Alo.rs)

Leave a Reply