Prisilili su me da abortiram, na krštenje sina sam Išla krišom od bolne ispovesti ćerke Srpske heroine suze same idu!

Ono što je ona prošla izgleda kao najgori san.

Dina Galorini je na samom startu sedme sezone rijalitija “Parovi” privukla veliku pažnju. Usudila se i da prva izađe na Parograf gfe je okrila šokantne istine koje je čak krila i od porodice.

Ćerka srpske heroine, jedine žene dobrovoljca koja se borila i poginula na Kosovu braneći Srbiju, priznala je da je u rijaliti ušla, da bi zaradila novac za alimentaciju svog sina, kog su joj oduzeli.

Roditelji njenog supruga je nikada nisu prihvatili, čak su je primorali na abortuse što je prvi put priznala javnosti, pa čak i svojoj porodici.

Za Dinu je ovo neizbrisiva bol, a dok su je slušali svi u studiju su plakali.

“Istina je da me nisu prihvatili jer sam dete koje nema roditelje i koje nema dovoljno finansijskih sredstava za lagodan život. Oni nisu bili za to da rodim dete i čak dva puta su me naterali da abortiram, ja to nisam priznala porodici, oni će sada saznati za to”, rekla je Dina dok guta knedlu u grlu.

Treću trudnoću je održala i rodila sina, ali posle porođaja je opet bila sama. Niko nije želeo da joj pomogne čak su dete i nju izbacili iz kuće.

“Niko mi nije pomogao tokom tih devet meseci, ni nakon porođaja. Sve sam morala sama, dete i ja smo se kupali u staroj kući, dok su se moj muž i njegovi roditelji kupali u luksuznom kupatilu. Nismo mogli da živimo u vili njegovih roditelja, već u staroj kući njegove bake. Tokom trudnoće nisu me ni jednom odveli lekaru, samo na porođaj”, rekla je Dina.

Nakon što je otkrila da se prinudno razvela od muža, na čemu su insistirali njegovi roditelji, Dina je otkrila detalje zbog kog su se mnogi još više rasplakali.

“Volela sam ga, zbog toga sam i nastavila da se viđam sa njim nakon svega. Posle razvoda smo se krišom viđali, čak smo i seks imali.”

Dina kaže da ju je bolelo i to što su je optuživali da je uzela novac sa svadbe, na kojoj je bilo oko 700 gostiju.

“Nisam uzela ni jedan dinar od njih, nisam želela jer mene novac ne zanima”, rekla je Dina a onda se dodatka svoje najveće boli, tačnije toga što su joj oduzeli sina.

“Tačno je da su mi oduzeli dete, ne znam razlog. Nije mi jasno zašto su mi ga oduzeli jer za to mora da postoji veliki razlog ali nije postojao”, rekla je Dina sa tugom u glasu.

Nakon oduzimanja deteta i nasilnog razvoda, prošla je kroz najbolnije trenutke za jednu majku. Krštenju svog deteta nije mogla da prisustvuje ali je krišom išla u crkvu.

“Jeste, dosta mi je teško da pričam o tome, ali da, nisu mi dozvolili, morala sam da se krijem od svih u crkvi kako bih videla sina na krštenju”, tužno je rekla Dina.

Dina je prošla pakao i na samom kraju još jednom otkrila da je u rijaliti ušla isključivo da bi mogla da obezbedi novac za alimentaciju sina.

“Suprug me tuži kad ne platim 5.000 dinara. To je strašno! Nije normalno da ja plaćam alimentaciju, pritom da me tuže i zahtevaju povećanje te alimentacije. Preživela sam pakao”, zaključila je Dina sa suzama u očima.

alo/R.J.

Leave a Reply