Znate li vi ko je ova djevojčica? Ona je popularna pjevačica danas, a nekada su joj zubi bili kao raspored časova

ONA JE SIGURNO JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PJEVAČICA NA ESTRADI, POZNATA JE PO IMENU MILICA TODOROVIĆ I OTKRILA JE KAKO JOJ JE OSMIJEH ISTI DANAS KAO ŠTO JE I NEKADA BIO, NA SVAKOJ FOTOGRAFIJI SE SMIJE.

Napisala je kako ovdje može ima tri godine, na Bagdali je slikano, u Kruševcu. Osmijeh je njen, koji je cijeli život isti. Na svakoj slici je nasmijana, otkako je bila beba, tako se čovjek valjda rodi, kazala je Milica Todorović.

Nastavila je da gleda stare fotografije u emisiji, pa je istakla kako ništa na sebi nije radila, samo zube, a evo i zbog čega:

“Nemam nijednu operaciju, sem ovih zuba… Zubi su mi bili kao raspored časova!” priznala je ona u svom maniru

Milica Todorović je rođena u Kruševcu, 13.oktobra, ona je srpska pjevačica i glumica, najpoznatija kao pobjednica druge sezone Zvezde Granda. Imala je samo 14 godina kada je pobijedila, a na koktel CD-u iz 2005.godine su se našle njene pjesme kao što su Uporedi me, Reci ja; kao i Jači pol koji je snimila zajedno sa ostalim djevojkama iz te sezone.

Ona je 2006.godine snimila pjesmu Zašto cura sedi sama, sa njom je prošla u finale na Grandovom festivalu, potom je imala duet sa reperom Dragonom Daj mi.

Sa pjesmoM SMS je nastupila u polufinalu Grandovog festivala 2008.godine, a pošto je morala da sačeka da postane punoljetna, prvi album je izdala tek sa 18 godina, sa naslovnom numerom Pamtim ja.

Bilo je tu još hitova 2010-ih godina, kada je imala 20 godina, našle su se pjesme Sa bilo kim, Sve je uzalud, Samo me zagrli, Zbog tebe i samo me pogledaj.

Ona je snimila solo pjesmu Tri čaše koja je ostvarila preko 50 miliona pregleda, a duetsku sa MC Jankom po imenu Moje zlato je prešla preko 100 miliona pregleda.

Izvor: Nostalgicno.info

Leave a Reply