Ovo morate vidjeti…! Princeze I prve dame u kupaćim kostimima: neke čak mogu nadmašiti I Melaniju Trump…(foto)

Već smo navikli vidjeti princeze i prve dame u konzervativnoj, službenoj odjeći koja odgovara njihovom statusu. No trebaju i malo odmora, a kao i mi i one vole provesti svoj odmor na plaži. Najbolje je da čak izgledaju izvrsno u kupaćem kostimu i još uvijek uspijevaju zadržati se kraljevskim dostojanstvom.

Ovo su neke fotografije na kojima se moćne dame planeta mogu vidjeti u bikinijima i drugoj laganoj odjeći.

16. Hillary Clinton

Bill i Hillary Clinton plesali su tijekom svog odmora na plaži Magens Bay, Djevičanski otoci.

15. Melania Trump

Melania Trump nedavno je podijelila ovu arhivsku fotografiju. Prva dama više ne modelira, ali nije neugodno dijeliti svoje fotografije iz prošlosti.

14. Kate Middleton

Kate i William uzeli su svoj odmor u Ibizi 2006. godine prije nego što su se oženili. Tabloidi koji su objavili ovu fotografiju spominju da je Kate pokazala svoj dobar ukus u odabiru bikinija. Njezina bijela boja naglašavala joj je tan, dok je njezin oblik – lijepo tijelo.

13. Beatrice iz York

Kraljica Elizabetine unuke zapravo ne sviđa službene događaje, a njezina obitelj to podupire u ovoj odluci. Umjesto toga, Beatrice je usmjerena na njezino obrazovanje.

12. Donna Beatrice Borromeo

Pierre Casiraghi, mlađi sin princeze Monaka, oženio se Beatrice Borromeo, renomiranim novinarom i aristokom, 2015. godine. Već je bila poznata prije svoga braka i bila je čak i lice Chanela, no tada je voljela profesionalnu karijeru u novinarstvu.

11. Kolinda Grabar-Kitarović

Vjeruje se kako je prva žena predsjednica Hrvatske, 49-godišnja Kolinda Grabar-Kitarović, jedna od najljepših šefova država na svijetu. Ne iznenađuje, samo pogledajte njezinu fotografiju u kupaćem kostimu.

10. Soraya Esfandiary-Bakhtiary, kraljica Irana

Shah Mohammad Reza Pahlavi bio je toliko zadivljen njezinom ljepotom da je odlučio predložiti joj tek nakon što je vidjela svoje fotografije. Nakon vjenčanja, Soraya je vodila dobrotvornu organizaciju u Iranu. Ali brak je završio 1958. zbog neplodnosti kraljice.

9. Caroline, princeza Hanover

Caroline, najstarije dijete Rainier III, Prince of Monaco, i američka glumica Grace Kelly morala su preuzeti sve svoje majčine odgovornosti nakon njezine tragične smrti. Caroline također vodi dobrotvorni fond Grace Kelly, a ona je također zadužena za odbor festivala umjetnosti.

8. Angela Merkel

Svatko treba odmor. Evo Angela Merkel tokom uskrsnog odmora u Italiji.

7. Princess Stéphanie od Monaka

Princeza Stéphanie je bila pjevačica (prilično uspješna), modna dizajnerica, pa čak i pokušala biti glumica.Također je veleposlanica UN-a o HIV / AIDS-u.

6. Charlene, princeza od Monaka

Charlene je rođena u Africi i nekoć bila olimpijski plivačica. Oženio se princom Albertom II. 2011. Danas se smatra da je jedna od najelegantnijih dama u Europi.

5. Princess Charlotte Casiraghi

4. Princess Maria-Olympia u Grčkoj i Danskoj

Maria-Olympia, najstarije dijete i jedina kći Pavla, krunskog princa Grčke i njegove supruge, Marie-Chantal Miller, nije sramežljiva kada je u pitanju pokazivanje svog tijela u bikini, iako je u suprotnosti s njezinim visokim statusom princeze ,

Ona ima profile na različitim društvenim mrežama i dijeli različite fotografije njezina života sa svojim sljedbenicima, uključujući i svoje vrijeme na plaži.

3. Princess Sofia, vojvotkinja Värmlanda

Prije njezina vjenčanja s princom Carl Philipom, vojvodom Varmlanda 2015. godine, Sofija je bila glamurozni model i reality televizijski natjecatelj. Odustala je od karijere modeliranja i sad se usredotočuje na ljubav.

2. Princeza Madeleine iz Švedske

Princeza Madeleine je druga kći i najmlađe dijete kralja i kraljica Švedske. Međutim, ona je samo sedmi u nizu sukcesije za švedsko prijestolje.

Kraljica je aktivno uključena u dobrotvorne svrhe, voli putovanje i vjeruje da bi veći dio vremena trebalo potrošiti na svoju obitelj i djecu.

1. Meghan Markle

Meghan Markle izgleda sjajno u konzervativnoj odjeći i kupaćim kostima. Njezin prekrasni izgled proizlazi iz njezine zdrave prehrane i redovite yoga prakse koja joj pomaže ostati u formi.

Koja od tih dama izgleda najbolje u kupaćem kostimu po vašem mišljenju? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

novi.ba

Leave a Reply