Suzanu I bebu saxranili u bijelom k0včegu: vitomirovi jauci odjekivali selom! Tuga na gr0blju kod prokuplja

Uz jecaje porodice, prijatelja u Kostenici kod Prokuplja danas je sahranjena Suzana Bogdanović i njena tek rođena kćerka, koje su preminule od posljedica stravičnog sudara.

Suzana i beba su sahranjene u bijelom kovčegu, a beba je položena sa majčine lijeve strane da joj bude bliže srcu.

Posljednjem ispraćaju prisustvovalo je nekoliko stotina mještana, a suprug Vitko i sinovi Stefan i Danilo nisu mogli da se odvoje od kovčega.

Foto: Kurir

“Zašto odlazi srce moje”, jaukao je Vitomir dok su spuštali kovčeg.

Hitna pomoć intervenisala je nekoliko puta zbog Suzanine majke Dragice Jovanović koja nije mogla da se odvoji od nastradale kćerke i unuke.

“Sve mi uzeše Vitko”, kroz suze je rekla majka nastradale Suzane.

Podsjetimo, Suzana je sa teškim povredama u srijedu prevezena u bolnicu, gdje su je ljekari carskim rezom porodili, ali je ona kasnije preminula. Sutradan je, i pored pokušaja ljekara da je reanimiraju, preminula i njena tek rođena beba.

Policija je danas u Prokuplju uhapsila Ž. P. (1975) državljanina Hrvatske, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično djelo protiv bezbijednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on krećući se automobilom marke “mercedes” u pravcu Prokuplja, izazvao saobraćajnu nesreću tako što je, nakon izlaska iz krivine naletio na vozilo “citroen”, koje se kretalo iz suprotnog pravca i usmrtio Suzanu i njenu novorođenu bebu.

(Kurir)

Leave a Reply