ZORAN MARJANOVIĆ ISTETOVIRAO SUZU ISPOD OKA: Značenje ovog tatua je UB1STVO! Da li suprug ub1jene Jelene nešto poručuje? (FOTO)

Čini se da Marjanović nije tetovirao samo ruku i vrat

Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, i dalje je pod lupom javnosti.

 

Iako su pojedini mediji objavili da je Marjanović nestao, ekipa našeg portala zatekla ga je ispred njegove porodične kuće u Borči.

 

Tom prilikom, Marjanović je privi put nakon više od deset meseci ćutanja dao izjavu reporterki Espresa i otkrio kako se oseća nakon svih događaja koji su obeležeili prethodne dve godine i prokomentarisao navode da je nestao.

 

– Ma gde sam nestao, na Mars sam otišao – poručio je kratko Zoran za Espreso.rs i nastavio:

 

Zoran Marjanović
Zoran MarjanovićFOTO: MILICA BOŽINOVIĆ

 

– Kako da se osećam nakon svih događaja u prethodne dve godine? A i kako god da se osećam, moram da budem jak zbog dece, oni su mi sve. Bilo je što je bilo… – rekao je na kraju Zoran, dodavši da je ćerkica Jana krenula u privatnu osnovnu školu.

 

Kako smo već pisali, Marjanović se nakon izlaska iz pritvora istetovirao. Na desnoj strani vrata istetovirao je krug u kojem se nalazi određen simbol, a na desnoj ruci nalazi se tetovaža koja podseća na raka ili škorpiju.

 

Pokušali smo da od samog Zorana saznamo šta predstavljaju pomenute tetovaže, ali iako je rekao da će se javiti i objasniti šta tetovaže znače, nije to učinio.

 

Čini se da Marjanović nije tetovirao samo ruku i vrat. Naime, ispod njegovog desno desnog oka nazire se nešto nalik tetovaži suze!

 

Pogledajte fotografiju:

 

Zoran Marjanović istetovirao suzu?
Zoran Marjanović istetovirao suzu?FOTO: ESPRESO.RS

Suze su najčešća zatvorska tetovaža. Mogu da znače dugu robiju, a i da je onaj ko je nosi izvršio brutalno ubistvo.

 

Ako je suza samo skica, onda označava pokušaj ubistva.

 

Takođe simbolizuje i da je neko izgubio prijatelja i da želi krvnu osvetu.

 

Nova optužnica

 

Dopunjena optužnica protiv Zorana Marjanovića potvrđena je od Višeg suda u Beogradu. Tekst napisan na više od 60 strana u kojem je tužilac izneo dokaze koji su prikupljeni za dve godine i četiri meseca, od kada je Jelena Krsmanović ubijena, bio je dovoljan da Viši sud zaključi da postoji opravdana sumnja da je Zoran Marjanović u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči ubio svoju suprugu.

(Espreso.rs)

Leave a Reply