SEĆATE LI SE NAFURANE MALE IZ SRBIJE?! Promenila je boju kose, preselila se, ali od provokativnih fotografija ne odustaje! (FOTO)

Stefana je bila jedan od najpoznatijih likova na Fejsbuku

Stefana je bila jedan od najpoznatijih likova na Fejsbuku, Srbija je brujala o njoj. Ako je se nekim slučajem ne sećate, kad vidite njene slike, odmah će vam biti jasno zašto je bila hit među tinejdžerima.

Popularizovanje društvene mreže Fejsbuk u Srbiji 2007. godine donelo je prve primerke srpskih internet starleta u vidu Stefane Vujinović, poznatije kao Nafurana mala. Pućenje usana, selfiji u kupatilu i besomučno poziranje s akcentom na tek napupele tinejdžerske “obline” u vrištećoj pink odeći, od

Stefane je napravilo pravu internet senzaciju, piše magazin Žena.blic.

Vrhunac slave je tadašnja 15-godišnjakinja dostigla kada ju je u videima prozivao Gastoz, prva i najveća Jutjub zvezda tog perioda.

vremena!

 

Zbog svog veštačkog izgleda Stefana se u ranim tinejdžerskim godinama susrela s velikim brojem hejtera i žustrih kritika.

 

Nakon instant slave koju je brzo dobila i čak jedne snimljene pesme s drugaricom Emom Lapin, Stefana se potpuno povukla s društvenih mreža.

View this post on Instagram

Šefica 😊💪😙

A post shared by Stefana Vujinovic (@stefanavujinovic) on

Nekad “nafurana mala”, ofarbala se u smeđu boju, ali od atraktivnih slika nije odustala.

 

Preselila se u Švajcarsku, a sudeći po njenom Instagramu, često putuje po egzotičnim lokacijama odakle kači nafurane fotke, u svom prepoznatljivom fazonu.

View this post on Instagram

Zar da budes vecno nesrecna 😋

A post shared by Stefana Vujinovic (@stefanavujinovic) on

(Espreso.rs)

Leave a Reply