ISTERALI BESKUĆNIKA IZ SKUPOG RESTORANA: Doživeli šok života kada su saznali ko je on! (VIDEO)

Jutjuber Kobi Persin iz Njujorka napravio je društveni eksperiment kojim je dokazao da o ljudima nikada ne treba suditi prema njihovom izgledu.

Naime, Jutjub zvezda koja je upravo svojim videima zaradila ogromnu svotu novca, odlučio je da se obuče kao beskućnik i da vidi kako se prema njemu ljudi ponašaju kada ne izgleda bogato i sređeno.

Tako odeven pokušao je da uđe u skupi restoran, a da utisak bude gori, preko ramena je prebacio i crnu kesu za đubre u kojoj je držao svoje stvari. U restoranu je pitao da li može da dobije sto za sebe i prijatelja, ali ga je osoblje odbilo.

„Oprostite, ali ne možemo vas smestiti. Ovo mesto je malo skupo za vas“, rekao mu je šef koji nije dozvolio ni da mu Korbi priđe bliže. Na pitanje može li barem da pogleda jelovnik, šef mu je rekao da ne može ni da ga posluži. Persin je tada rekao da će pozvati svog vozača Ronalda.

Naravno, kad je njegov vozač stigao u u novom Rolls Royce-u i iz prtljažnika izvadio aktovku, osoblje je promenilo mišljenje. U njoj se nalazilo milion dolara koje je pokazao osoblju. „Rekao sam da imam novac. Međutim, suludo je što procenjuješ ljude na osnovu izgleda. Mislim da ću kupiti ovaj restoran samo da bih tebi mogao da dam otkaz“, izjavio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Stil)

Leave a Reply