MIRKO ĆE DOBRO RAZMISLITI DA LI JE OVO SMEO DA IZNESE U JAVNOST! Gavrić progovorio o braku Kije i Slobe, novinari ga POKOPALI jednim pitanjem! (VIDEO)

Prvi put u novoj sezoni Zadruge 2 novinari su u emisiju stigli spremni kako bi svojim pitanjima otkrili mnoge tajne svih učesnika.

Na samom početku emisije jedan od novinara je imao želju da sazna sve o žestokim prozivkama koje su nastale između Zorice Marković i Mirka Gavrića. Naime, oni su bili u žestokoj svađi pre samog ulaska, ali su u rijalitiju odlučili da zakopaju ratne sekire.

Zorica je ustala prva i okvirno dala svoj odgovor.

-Mi smo smešni. Ovo što Mirko i ja pričamo i što se dešavalo, to su bile reči. Ja kad vidim šta se priča u odnosu na ove situacije, mi smo smešni. Došlo mi da skočim u jezero i plačem od tuge. Ne mogu da slušam više ove priče, sve se podsećamo, sve smo se tukli. Mirko i ja smo smešni – rekla je Zorica.

-Što se tiče sukoba, on je počeo pre 80 godina. Imam plasitčnog hirurga koji me zateže i doteruje, imam 97 godina. Ukoliko ste pratili razgovor koji smo mi vodili jutros, vrlo jasno je publika imala priliku da čuje šta je to što sam ja zamerio Zorici i to je malo krenulo žustrije i sa njene i moje strane. Mislim da smo nas dvoje zakopali ratne sekire, odnosno, došli smo do kraja priče gde je ona shvatila gde je ona pogrešila. Ja sam shvatio koja je njena namera bila i to je to – rekao je Mirko.

Kako je rasprava išla svojim tokom, Markovićeva je odlučila da gledaocima kraj malih ekrana obrazloži da ona nije jedina koja je bilo šta prokomentarisala u vezi sa njegovim opredeljenjem.

-Ja nisam pogrešila, vrlo ozbiljno smo razjasnili celu stvar. Šest meseci se priča o njemu i ja sam se pitala zašto njega spominju i čemu tolika priča. On je meni zamerio kad sam ja neki rezime dala za celu priču od strane njegovih prijatelja. To su Luna, Sloba i tako dalje i ja sam ispala najgora – dodala je Zorica.

Lepi Mića nije mogao da veruje da su nakon svega jedno drugom uputili blage reči, pa je svojom pridikom napravio opštu pometnju.

-Ovo je ljigava situacija. Vi treba da kažete ko je kome šta rekao i šta ste čuli. Gavić je rekao jako ružne stvari na konto Zorice. Ja sam upetljan u tu priču ničim izazvan, ali sam prećutao, jer sam znao da dolazim ovde. On je dao sebi za pravo da priča jer nema nikakvo pokriće za to. Da je on gej, rekla je Kija Kockar, da je Sloba gej i da su bili zajedno, rekla je Kija! Nadežda je isto rekla da je Mirko gej! – ispričao je Lepi Mića što je Nadežda negirala.

Ni Miljana Kulić nije ostala imuna na ovu nemilosrdnu situaciju, pa se dotakla Mirkove priče o njegovom ocu koji je navodno bio sa Zoricom. Nju je zanimalo kako je ona prešla preko te teške uvrede.

-Neka mu je laka zemlja, porodica mu sluša to. To je njegov problem, ja ni u studiju nisam odreagovala, jer to nije moj problem. Mi možemo da ratujemo, ali ja neću – rekla je Zorica.

-Ovo jeste psihološka igra, ali je prisutna manipulacija. Ja sam neko ko je odgledao ceo rijaliti prethodni. Lunu sam podržao jer je ova priča zvanično potekla od nje. Ovo sam uradio da ona javno kaže ko je rekao da se ja ložim na Slobu. On je posle sedam dana počeo da priča Luni na sledeći način, citiram: Boli me ku*ac za ono napolju, ti si neko koga ja volim i koga želim da imam pored sebe, da bi se posle nekoliko dana njegova bivša supruga pojavila u rijaliti i prenela mu informaciju da ga ja blatim i pljujem po svim novinama. Ja nikada u životu za Slobu nisam izustio ružno slovo, ni Kiju, ni Lunu. Nisam se opredelio ni za koga. Čujem da su se Luna i Sloba upoznali na mojoj svadbi, ali ja nisam došao na svojoj svadbi da njima govorim šta da rade – rekao je Mirko.

-Kija je rekla Slobi, a on je rekao meni – rekla je Luna.

-Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cela priča između Slobe i Kristine dogovorena! Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! – počeo je Mirko.

-Ovo je manipulacija, zato što vas je Kija iz*ebala, ja znam da ništa nije namešteno! Oni su bili niko i ništa i sad odjednom oni su imali dogovor, sram vas bilo! – rekao je Lepi Mića.

Novinar je odmah upitao da objasni zašto tu informaciju odmah nije izneo u javnost, a onda je on do detalja ispričao svoju stranu priče.

-Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Druga stvar, postoji priča koja se saznala. Razgovor je glasio ovako: Slobin ulazak je bio diskutabilan, a ja sam uvek bio na strani Pinkovih zvezda. Svi znaju ko sam bio prema njima dok su se takmičili, a isto tako sam bio i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da treba sa njim da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da ćuti. Došli smo u moj stan, razgovarali i ovako je počelo: ‘Nemoj sada ti tamo kad tebe neka devojka spopadne da budeš u fazonu: Ja sam oženjen i od toga nema ništa. Dozvoli da ti neka devojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš’. Moram da kažem da se Sloba zaista zaljubio u ovu devojku, a to nije bio deo plana – rekao je Gavrić.

Da li si ti taj snimak ikada pokazao Luni i Anabeli, pošto tvrdiš da su ti one najbolje prijateljice? – upitao je novinar.

-Nisam, ali sam joj do detalja sve ispričao – rekao je Gavrić.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Leave a Reply