Niko pojma nije imao kroz kakav h0ror je prolazila! Stanija ispričala jezive detalje o odnosu sa Kristijanom Golubovićem!

Golubović se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne.

Stanija Dobrojević, pobednica rijalitija “Farma” ušla je kao jedan od najvećih favorita za osvajanje glave titule u rijalitiju “Zadruga 2”. Pored Lune koja je gledaocima ovog popularnog rijalitija dobro poznata, i Stanija ima svoju armiju fanova koji su je na Farmi verno vodili do pobede.

Ipak, kada je rijaliti završen, svi se sećaju drame oko podele nagrade koju je imala sa Kristijanom Golubovićem, koji je pobegao iz rijalitija, a na kraju insistirao od Stanije da ispoštuje navodni dogovor koji ima sa njim te da mu da polovinu nagrade.

Danas, Stanija je progovorila o pozadini te priča, i gotovo osula paljbu po Goluboviću koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne. Ona je otkrila, da je sve to uradila iz straha, te da je skupo platila prijateljstvo sa čovekom takvog kova.

– Uradila sam to zbog svog mira. Ne želim da se petljam sa takvim ljudima. Svi su očekivali da ja njega prijavim za iznudu novca, ali ja to nisam uradila zbog svoje bezbednosti, jer je trebalo da idem u Ameriku – ispričala je Stanija Miljani.

alo.rs/M.I.

Leave a Reply