ON JOJ JE IZJAVIO LJUBAV, A ONA NIŠTA! Ovakvo muvanje nikada niste videli, prvo lepe reči a onda počeli da se SVAĐAJU I VREĐAJU

U Zadruzi je sinoć održana prva zvanična žurka na kojoj su zadrugare zabavljali Andreana Čekić i Miša Laguna, a osim nekoliko sitnih čarki, veče je proteklo u najboljem redu i svi su pevali i igrali do zore

U jednom trenutku Olja Bajrami i Bojan Gaćeša su se izdvojili od svih, a onda je fitnes instruktor odlučio da izjavi ljubav pevačici. On je njoj rekao da ide srcem i da želi nju, a Olja mu je na to odgovorila da je tek nekoliko dana u Imaginarijumu i da ne želi da prenagljuje, pa još uvek nije sigurna da li bi se upustila sa njim u bilo kakve odnose.

Međutim, tu nije bio kraj. Od muvanja sve je krenulo u pogrešnom smeru, naime Bojan nije baš bio pažljiv sa rečima pa je u jednom momentu njoj rekao:

– Nemoj da glumiš žrtvu meni!

 

Na te reči, Olja je ustala i svašta mu je rekla, a situaciju je pokušao da sredi i Dean, ali mu nije pošlo za rukom.

 

Možda ima istine u onome “ko se bije taj se voli”.

Nakon žurke svako od zadrugara se povukao u svoje odaje, a Olja kao vođa spava u hotelu. Sa njom je spavao Lepi Mića, kog je ona imenovala za omiljenu osobu čim je postala vođa.

Da li će Olja pasti na Bojanove čari, ostaje nam da vidimo.

(Espreso.rs)

Leave a Reply