OVE PANTALONE TOTALNI SU HIT JESENI, A MUŠKARCIMA JE VEĆ ZLO: Bit će vam jasnije kada vidite donji dio slike!

Dok se mi i dalje oblačimo ležerno, poznate dame u svijetu mode već nose najveći trend jeseni. 

Viktorija Bekam, Sindi Kraford, Kajli Džener i mnoge druge trendseterke prošetale su model pantalona koje su se nametnule kao neočekivani trend sezone. Reč je o kožnim pantalonama, koje, iako su u modi već nekoliko godina, nikada do sada nisu bile ovoliko popularne.

kozne

Nekadašnja manekenka Sindi Kraford ih je uklopila s bijelim sakoom i crnom majicom i svojim outfitom dokazala da kožne pantalone mogu biti jako elegantne i idealne za svaku priliku – od večernje varijatne do popodnevne šetnje gradom.

foto1

Viktorija Bekam sjajno ih uklopila s običnom bijelom majicom i crnim štiklama. Elegantno, a opet kežual i bez straha da ćete pogriješiti u nečemu.

foto2

U odabranom društvu koji nosi najveći trendi jeseni 2018 našla se i Kajli Džener kojoj komadi od kože nisu strani. Nedavno je viđena u jednostavnoj, a dobitnoj kombinaciji u sandalama sa visokom štiklom, Dior majicom i kožnim pantalonama, na šta je dodala i crnu torbicu.

foto3

Pored kožnih pantalona ovaj grudnjak postao je veliki hit u svijetu.

U jednom periodu, čak dvadesetih, bili su popularni grudnjaci koji su imali providne bretele, a sada sve se više pojavljuju nasljednici koji nikako nisu bolji, a ponovo su popularni.

grudnjak1

Sada su stigli na red grudnjaci koji su plastični, a kada ih i vidite, nikako vam neće biti dobro od njih.

grudnjak2

Grudnjak je i skroz providan, a napravljen od plastike, a cijenu mu se kreće oko 100 dolara po jednom komadu.

grudnjak3

Ovo je još jedan dokaz da je svijet mode nevjerovatan i nepredvidiv.

Kada vidimo pojedine odjevne kombinacije odmah postavljamo pitanje: “Kako neko može nositi takve lude stvari i platiti preko hiljadu dolara za njih?”

Neka od takvih primjera vam donosimo u nastavku.

moda1

moda2

moda3

moda4

moda5

moda6

moda7

moda8

moda9

moda10

moda11

moda13

Početkom mjeseca maja britanska internet stranica YouGov je provela istraživanje sa oko 3500 učesnika tražeći od njih da navedu neke vrste odjeće koje ne žele vidjeti ovog ljeta i za koju smatraju da je veoma neukusna.

Rezultati su bili neočekivani, jer su se na popisu našli i neki komadi odjeće koje nosi mnogi muškarci i žene širom svijeta.

Leave a Reply