VUČIĆ: Hoćete li da vidite dosije šta je ta baba radila i koga je pokušala sve da ubije?

Još malo o ženi koja je iz revolta usmrtila investitora koji je lagao godinama

Obilazeći renovirani KBC Zemun, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će opozicija verovatno pobediti na sledećim izborima jer je vođena mržnjom.

– Neki hoće na vlast po svaku cenu, a to što kažete da ih je 20-30 jasno vam je da tu jasne politike nema. Idu jedni s drugima, politike nikakve, a želja im je samo vlast. Ne isključujem mogućnost da će pobediti, mržnja je strašna pokretačka energija, koja razara i lomi sve pred sobom”, kazao je on.

Prema njegovim rečima, radi se o ljudima koji su nedeljama vodili kampanju protiv vakcinacije, pa su zaćutali kada su ljudi počeli da umiru

Kako je istakao, imamo situaciju da se u Srbiji brani žena koja je hladnokrvno ubila investitora.

– Živela baba. Hoćete li da vidite dosije šta je ta baba radila i koga je pokušala sve da ubije, a niko ne pita onoga čiji je otac ubijen… Živimo u zemlji patalogije, gde se govori ’živeo ubica’”, poručio je Vučić.

– Neka se bolesnici iživljavaju na meni, ali ne ovi iz Zemunske bolnice već iz neke druge, ali Srbija mora da se izbori s tim – dodao je on.

Rekao je i da je izračunao da je u roku samo jedne nedelje protiv njega bilo napisano 90 negativnih strana.

– To je kampanja u kojoj nema ništa osim nepatvorene mržnje i oni će u tome biti favoriti i oni će verovatno na tim izborima pobediti. Ali, to neće promeniti moju odluku da im se suprotstavim normalnošću i da im pokažem šta smo mi postigli – poručio je Vučić na kraju.

(Espreso.rs)

 

 

Leave a Reply